Bolondok napján vásárolt kaparós sorsjeggyel nyert 550 milliót!

2014-05-13
Április 1-én, egy 77 éves pénztárosnő vásárolt fiának egy kaparós sorsjegyet, mellyel 2,5 millió dollárt nyert – a fiú ígérete szerint soha többé nem kell dolgoznia.

 

A Chicago Tribune beszámolója szerint Daniel Stojack rendszeresen megkérte édesanyját, hogy vegyen neki sorsjegyet, mert szerinte”ő tényleg nagyon, nagyon szerencsés”, hiszen már korábban is nyert 10 ezer dollárt. 

 

Április 1-én, Shirley Stojak tehát vett fiának egy 10 dolláros kaparós sorsjegyet abban a boltban, ahol pénztárosként dolgozik már 15 éve. Lekaparta, és kiderült, hogy 2,5 millió dollárt nyert vele!

 

 

„Egész testemben elkezdtem remegni” – mesélte az idős hölgy. „Nem tudtam abbahagyni. Mindig arról álmodtam, hogy ez megtörténik, de sosem gondoltam, hogy valóban át fogom élni.” Mikor felhívta a fiát, hogy közölje vele a hírt, azt hitte, hogy bolondok napi átverésről van szó. 

 

Daniel Stojak azt tervezi, hogy az összegből utazni fog, felújíttatja a házat, vesz egy új autót – és természetesen kényezteti belőle az édesanyját. 

 

A hölgy elmondása szerint most mindenki arra kéri őt, hogy ő vegyen meg nekik a sorsjegyüket. „Odajönnek hozzám, és megsimogatnak, mondván ’Szükségem van a szerencséjére.’”

 

Címkék: sorsjegy,