Bietigheim - Ferencváros: Merjünk a Fradi ellen fogadni

2018-10-21
Biztosan nem ez lesz nálunk az év legnépszerűbb tippje. Mi sem szívesen fogadunk a Fradi ellen, de nagyon úgy néz ki, most ez hozhat pénzt a konyhára.

Bietigheim - Ferencváros

Bajnokok Ligája, női - 3. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Bietigheim vagy döntetlen

Unibet odds: 1,64

Kezdés: vasárnap 17:00

 

A női kézi BL-ben volt, és vélhetően lesz még meglepetés bőven. A Bietigheim - FTC mérkőzésen a meglepetés kizárt, mert két nagyon egyforma csapatról van szó. Itt az igazi meglepetés az lenne, ha valamelyik csapat simán nyerne. Valószínű, hogy a végén maximum 2-3 gól lesz közte, itt az a kérdés, melyik csapat javára.

Nos, nem árulunk zsákba macskát, mi a Bietigheim győzelmére fogadunk. A Fradi nem impresszív, ahogy egy külföldi kézis fórumon írta egy kommentelő, és ez valóban igaz. A Vipers ellen valóban nem volt az, ha nincs a végén a Kovacsics-villanás, fontos pontokat veszít az FTC otthon a csoport sereghajtója ellen. Az egy dolog, hogy a DVSC-t mondjuk jó megverték, de ez a BL!

Márpedig a német Bietigheim a BL-ben verte el a végső győzelemre is esélyesnek tartott Bukarestet. Mi ad önbizalmat egy csapatnak, ha nem egy ilyen győzelem. Naidzinavicius 11 gólt szerzett, Malestein hetet hozott össze. A holland szélső a 2. percben már a 2. gólját dobta, és a végén is két fontos gólt szerzett, keretet adva ezzel remek játékának. Ráadásul úgy nyert a német együttes a CSM ellen, hogy jópár játékosban maradt még, Woller, van der Heijden, Loerper és Kudlacz is tud sokkal jobban játszani.

Persze a Fradira is igaz, hogy a Vipers elleni találkozón sok játékos nem tudásának megfelelően játszott. Viszont az tény, hogy Pena nincs most bomba formában, és az is tény, hogy Klivinyi Kinga egész meccsekre képes eltűnni. Szélsőinktől összesen három gól jött a norvégok elleni meccsen, mindenképp kevés! Snelder jól játszott, de nála is benne van a pakliban egy gyengébb produkció. Kovacsics és Háfra biztosan hozza majd, amit tud, de ezt tudják az ellenfélnél is, és megpróbálják őket kivenni a játékból.

Egy biztos, a Bietigheim most önbizalommal csurig van. Bízhat abban az FTC, hogy picit el is szállt a német csapat, de nem valószínű. Érdekes lesz majd látni van der Heijdent is, aki ex-fradistaként tuti ver vagy 6-7 gólt. Ő biztosan extrát fog játszani, ami nem jön jól az FTC-nek, ellenben a Bietigheimmel.

Ráadásul ez a Bietigheim mentális is bitang erős csapat. Az egy dolog, hogy a Bukarest ellen 4-0-lal indított. előfordul, hogy egy erős csapat lebecsüli az ellenfelet, picit bealszik, de aztán magához tér és fordít. A német együttes viszont megtartotta a vezetést, egy másodperc sem volt a mérkőzésen 1-0 után, amikor a románok álltak jobban.

Az előző idényben, de még ebben az esztendőben a Bietigheim 27-23-ra verte az FTC-t úgy, hogy nem volt Wisser, van der Heijden, Rozemalen és Malestein, négy holland válogatott. Nem volt a német válogatott Loerper, és a szintén német válogatott, a CSM ellen 11-et dobó Naidzinavicius. Közben az FTC-nél még volt Szekeres védekezésben, volt Zizi, és volt Jovanovic, aki talán legjobb meccsét hozta akkor 7 lőtt góllal.

Ezek alapján nem kérdés, melyik csapat a meccs esélyese.

Címkék: sportfogadás, tipp,