Bezár a Facebook első valódi pénzes kaszinója

2014-06-03
A Gamesys online kaszinó- és bingójáték szolgáltató kevesebb mint két év működés után visszavonja valódi pénzes Bingo and Slots Friendzy elnevezésű applikációját a legnagyobb közösségi hálóról.

 

Ahogyan arról a Fortunaweb is beszámolt, a 2012. augusztusában indult Bingo and Slots Friendzy volt az első valódi pénzes szerencsejáték alkalmazás a Facebookon.

 

A játékosokhoz intézett közleményében a Gamesys azonban most megerősítette, hogy az app szinte azonnal leáll, és felszólította a játékosokat, hogy vegyék ki a belső számlájukon lévő pénzüket.

 

A Gamesys nem indokolta meg a döntést, de többen tudni vélik, hogy az app nem generált jelentős bevételt a közösségi platformon. 

 

Az app indulásakor a cég Jackpotjoy üzletágának ügyvezetője, Michael Saunders úgy nyilatkozott, hogy „Ez egy izgalmas fordulópont az iparág történetében, és mérföldkő a Gamesys üzletmenetében.”

 

Azóta már nem az Friendzy volt az egyetlen valódi pénzes szerencsejáték app a Facebookon, hiszen a 888 is elindította a Bingo Appy-t és a Magic888 kaszinót, és a Bonza Gaming is kínál hasonló alkalmazást, melyek továbbra is elérhetőek.  Tavaly nyáron a Paddy Power is beszállt a közösségi szektorba, és elindította az első ilyen jellegű sportfogadási appot.

  

Címkék: kaszinó,