Real Betis - Real Sociedad: Hóesés helyett gólzápor

2018-03-01
Mind a húsz spanyol első osztályú csapatot figyelembe véve csak kettő van, ahol ha a kapott és lőtt gólokat összeadjuk, 90 fölé jutunk. A Betis és a Sociedad is elöl-hátul gólképes, szóval minden adott egy nyílt, lüktető tempójú, gólfesztivált hozó összecsapáshoz.

Real Betis - Real Sociedad

Online sportfogadás tipp: gólok száma 2.5 felett

Unibet odds: 1.48

Kezdés: csütörtök, 19:30

 

A Betis 43 lőtt góljára 50-et kapott, de a félszáz kapott dugó ellenére is a 7. helyen áll. Hasítanak az andalúzok, és reális esély mutatkozik rá, hogy a Betis a városi rivális FC Sevillát is megelőzi az idény végére. Ehhez nyerni kell, méghozzá sokszor. A Sociedad ellen van esély a győzelemre, hisz a baszk együttes védelme rendkívül gyengécske. A 47 kapott gól fájdalmasan sok, ám ugyanennyit lőtt is a csapat, így a kieséstől azért nem kell tartani.

Sorozatban öt mérkőzést veszített idegenben a csak nevében Királyi csapat. Zurutuzáék otthon gyűjtögetik a pontokat, idegenben csak a pofonokat. A Villarreal elleni 4-2 vagy a Real Madrid elleni 5-2 a könnyen emészthető összecsapások közé tartozott a közelmúltból, és valószínűleg ide soroljuk majd a Betis elleni mérkőzést is.

Hátul foghíjas lesz a vendég együttes

Kapott gólok biztosan lesznek a Sociedadnál. Rulli kapus sérült, Carlos Martinez és Raul Navas szintén sérült, Inigo Martinez pedig már nem a csapat tagja. Érdekesség, hogy már az a Zaldúa sem játszik itt, aki anno a jobb bekk pozíciójában épp Carlos Martinezt szorította ki a kezdőből. Sérült a csapat első számú támadója, Wilian José és a veterán Agirretxe is, ennek ellenére a lőtt gólokkal nincs probléma. Sacristán csapata tele van all round játékosokkal, igazi nagypályás futsalt játszik a Sociedad, amiben benne vannak a kapott és lőtt gólok is. Hála az égnek, mindkettőből van dögivel, így rendre jól szórakozunk a baszk együttes találkozóin.

A szórakozás legtöbbször a Betisnél is garantálva van. A sevillai városi derbit 5-3-ra sikerült megnyerni idegenben, talán a szezon legjobb meccsét prezentálta a két csapat. Őszinte, támadó felfogású focit játszik Setien együttese, ráadásul hazai pályán ez hatvámyozottan igaz. A Betis találkozóin a Benito Villamarin Stadionban átlagban 4.08 gól esik. Ugyanez a szám a Sociedad idegenbeli összecsapásain 3.42.

A statisztika, a két csapat formája, a közelmúlt találkozói, és a Sociedad kesze-kusza, felforgatott védekező szekciója is azt sejteti, hogy este is potyognak majd a gólok. Mi a 2.5 gól felett opcióra tippelünk (1.48), de aki kicsit bátrabb, az az unibet fogadóirodánál 2.00-es odds mellett a 3.5 gól felett tippel is tehet egy próbát. Realitás, hogy a gólok számlálásához mindkét kezünkre szükség lesz. 

Címkék: sportfogadás, tipp,