Betis - Malaga: Feltehetik a koronát a szezonra az sevillaiak

2018-04-30
Hihetetlen szezont produkál a Betis, és ha még három pontot összekapar, akkor jövőre az Európa Liga főtábláján találja magát. Ehhez a három ponthoz asszisztálhat a már kiesett Malaga.

Real Betis - Malaga

Online sportfogadás tipp: Betis győzelem

Unibet odds: 1.40

Kezdés: hétfő, 21:00

 

Nem fizet annyira jól a Betis-siker, de nem lehet nem fogadni a hazai csapatra a Malaga ellen. A sevillai zöld-fehérek otthon az utolsó három meccsüket behúzták, sőt még gólt sem kaptak. Hihetetlenül egységes társaság ez, ráadásul tavaszra még erősebb lett, mint ősszel volt. Bartra érkezése óta a védelem is stabil, és nem lazít a Betis, hisz az EL-főtábla mellett talán nagyobb motiváció az, hogy a városi rivális Sevilla FC előtt végezzen.

A Betisnél is akad majd egy-két hiányzó, Bartra például eltiltott lesz, de ez semmi ahhoz képest, ami Malagán van. Ott egyszerre dőlt ki mindegyik venezuelai légiós, Juanpi, Penaranda és Rosales. Utóbbi a védelem alapembere, nélküle elég nehéz elképzelni a Malagát. Aztán nem lesz Iturra, akinek a hiánya szintén érződni fog. Chory Castro és Juan Carlos is sérült, ahogy Ricca és Recio is. Adrian és Torres játéka szintén kérdéses, akik pedig játszanak, azok sem sok kedvvel teszik majd.

 

UNIBET - Első fogadásod 20.000 Ft-ig kockázatmentes

>>> Regisztráció itt <<<

 

A két együttes utolsó 5 bajnoki meccséből négyet a Betis húzott be, ez sem lehet véletlen. Egyszerűen más-más lelkiállapotban vannak a csapatok. Talán a fizikális állapot sem ugyanaz. Ez a Malaga idegenben 1-2-14-es mérleggel bír, a 17 meccséből 14-et elveszített. Nem valószínű, hogy most pörögnek majd fel, ráadásul egy raklapnyi kulcsember hiányzik. A Betisnek még kell három pont az Európa Liga főtáblához, ezt a hármat hétfő este zsebre is teszik, a szezon végén pedig játszanak egy-két jutalommeccset komolyabb tét nélkül. Ha ezt a meccset most behúzza a Betis, akkor már a városi rivális Sevilla FC matematikailag sem előzheti be a zöld-fehér riválist.

A tippünk tehát Betis-siker, a Malaga talán majd az Alavés a Getafe elleni hazai meccseket komolyan veszi, erre a hétfő esti Betis elleni találkozóra aligha képes felpörögni.

Címkék: sportfogadás, tipp,