Betis-Leganés: Nyeretlenek csatája

2019-08-31
A Betis és a Leganés két forduló után nulla ponttal az utolsó két helyen található. Nem kérdés, hogy mindkét együttes célja az első pont, az első pontok begyűjtése, így itt sem számíthatunk puha találkozóra.

Betis - Leganés

Labdarúgás - LaLiga 3. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,78

Kezdés:  2019.08.31. 21:00

 

Le kell szögezni, egyelőre a Betisnél nincs krízis. Az első fordulóban rögtön a meccs elején jött egy szerencsétlen kiállítás, egy vis major helyzet, ahol bár nem játszott rosszul a sevillai csapat, csak tisztes vereségre futotta otthon a Valladolid ellen (1-2). A 2. körben a Barca ellen a Camp Nouban jött a szokásos gólgazdag meccs Barca-sikerrel (5-2). Most viszont a Leganés ellen csak a győzelem elfogadható, egyszerre kell keménynek és a lazának lenni, nem lesz egyszerű meccs.

Ami a Leganést illeti, tudják jól a madridiak, hogy a Betis otthonában nem könnyű nyerni. Nem is sikerült még a Leganésnek, mióta feljutott az élvonalba. Az előző idényben a Benito Villamarin Stadionban szűk 1-0-ás hazai siker született, Morón a 89. percben szerezte a győzelmet jelentő gólt. Ilyen izgalmakra aligha vágynak a hazai szurkolók.

A mi tippünk ugyanaz, mint a tegnapi Sevilla-Celta meccsen volt, azaz a lapok száma 4,5 fölé kúszik. A Leganés a nyitómeccsen az Osasuna ellen 5 sárgás-1 pirosas meccset hozott le, aztán a 2. találkozón az Atleti ellen sem adta alább lapkat illetően, ott mindkét csapat gyűjtötte a lapokat becsülettel. Az Atleti 5-öt, a Leganés 4-et szedett össze. Siovas-szal, Rosales-szel, akár egy Mesával nem jellemző a puhaság a Leganésre, és bizony, ha a Betistől idegenben valamelyik csapat pontot akar lopni, azt csak kemény játékkal lehet elérni.

A tipphez a játékvezető személye is megfelel, hisz Cuadra Fernandez az Atleti-Getafe derbin 7 sárga lap mellett két pirosat is kiosztott. Ha picit vissza is fogja magát, 5 sárga akkor is összejön.

Címkék: sportfogadás, tipp,