Berki és Janics top favorit, Kásásék ezüstérmesek lesznek – mondják a bukmékerek

2012-07-27
A londoni bukmékerek szerint a magyar sportolók hét versenyszámban számítanak első számú favoritnak a londoni olimpián.

 

A Fortunaweb.hu szerencsejáték szakportál a legtekintélyesebb brit fogadóiroda, a William Hill oddsait vizsgálta meg, s ebből az derült ki, hogy a londoni bukmékerek atlétikában, úszásban és tornában egy-egy aranyat, kajak-kenuban pedig négy elsőséget jövendölnek a magyaroknak.

 

A pénteki állapot szerint a William Hillnél a lólengésben induló Berki Krisztián számít a magyar csapat legnagyobb aranyesélyesének, mert az ő elsőségét adják a legkisebb oddsal. Aki náluk rá fogad, tétje 1,61-szeresét kapja vissza. Szintén komoly sansza van a győzelemre Dusev-Janics Natasának kajak egyes 200 méteren, az ő sikerére 1,73-os nyereményt kínálnak. A rangsorban a Dusev-Janics, Kovács Katalin kajakkettős (500 m) következik, akiknek 2,1-es odds szerepel a nevük mellett.

 

A kalapácsvető Pars Krisztián sikerére 2,5-szeres pénzt fizetnek, a mellúszó Gyurta Dánielére 200 m-en 2,62-szorosat, a kajakos Kozák Danutáéra 500 m-en 2,75-szorost. A sort a kenus Vajda Attila zárja, ha ő elsőként ér célba 1000 méteren, az kereken 3-szoros nyereményt jelent a rá fogadóknak. Másképpen mondva a magyar top favoritok közül az ő diadala fizet a legtöbbet.

 

Érdekesség, hogy a címvédő magyar férfi vízilabda-válogatottat csak a második helyre tippelik a londoni bukmékerek. A végső győzelmet illetően Kemény Dénes legénységének a neve mellett 3,5-es nyereményszorzó szerepel, az aranyérem megszerzésére a szerbeket tartják (2,5) az első számú esélyesnek. A két válogatott vasárnap a csoportmérkőzésen csap össze egymással, ezen a mérkőzésen viszont a William Hill mindkét csapatnak ugyanakkora esélyt ad a győzelemre. Más irodák, egy hajszállal inkább a szerbeket tartják esélyesebbnek.

 

A magyar férfi kézilabda válogatottat londoni elsőségére 34-szeres pénzt kínál a William Hill, ezzel Mocsai Lajos legénysége a svédekkel holtversenyben a hetedik-nyolcadik helyen szerepel az aranyéremre esélyes csapatok között. Korábban a csoportgyőztesre is lehetett még fogadni, itt a hat gárda közül a negyedik helyre sorolták Illéséket. A hétvégi dánok elleni csoporttalálkozón a bukmékerek egyértelműen az északiakat (1,3) tartják az esélyesebbnek. Amennyiben sikerülne a bravúr Nagy Lászlóéknak, az 4,1-szeres nyereményt hozna a bennük bízó játékosoknak. 

 

Versenyszám

Elsőszámú esélyes

Odds

Torna, lólengés

Berki Krisztián

1,61

Kajak-1 200 m

Dusev-Janics Natasa

1,73

Kajak-2 500 m

Dusev-Janics, Kovács

2,10

Atlétika, kalapácsvetés

Pars Krisztián

2,50

Úszás, 200 m mell

Gyurta Dániel

2,62

Kajak-1, 500 m

Kozák Danuta

2,75

Kenu-1, 1000 m

Vajda Attila

3,00

 

Címkék: sportfogadás,