Benin - Kamerun: A meccs, ahol fix az iksz?!

2019-07-02
A július elsejei AFCON-meccsek között volt egy-két nem várt eredmény, így a kedden pályára lépő csapatok közül többen profitálhatnak azokból az eredményekből.

Benin - Kamerun

AFCON - 2019

 

Online sportfogadás tipp: Döntetlen

Unibet odds: 2.70

Kezdés:  2019.07.02. 18:00

 

Benin és Kamerun kéz  kézben juthat tovább, ehhez nem kell mást tenni, mint játszani egy mindkét csapatnak jó döntetlent. Kamerun így akár csoportelső is lehet, ami nem ártana neki, hisz a 2. Nigériával játszik. Persze tutira jó Kamerun csapatának a 2. pozíció is, főleg miután többször láttuk Nigéria lélektelen fociját. A Zöld Sasok közel sem félelmetesek, Iwobiék elég szépen csalják a focit. Szóval Kamerunnak a 2. hely sem rossz, de ha ikszel ma, és Ghána nem veri hárommal Guinea-Bissaut, akkor a csop. első helye is megvan.

Közben Benin számára is tökéletes a döntetlen, hisz akkor szerez egy pontot, marad a 0-ás gólkülönbség, és itt bizony 3 ponttal, meg 0-ás gólkülönbséggel tovább lehet jutni idén. Sőt ez már tény, köszönhetően a hétfői találkozóknak. A hétfői meccsek miatt Benin számára is jól alakultak a  dolgok, hisz tényleg elég számára a remi. Eddig mind Ghána (2-2), mind Guinea-Bissau (0-0) ellen 0-0-t játszott Benin. Kamerun is hozta a döntetlenjét Ghána ellen, ahogy azt vártuk. Az előző két AFCON-on Kamerun a csoportmeccsek során 2-2 döntetlent rendre összehozott, nem lesz ez másként most sem.

Kamerun vélhetően továbbjut csoportelsőként, Benin pedig csoportharmadikként. Ráadásul egy ilyen 'megegyezéses' döntetlennek olyan előnye is van, hogy mindkét mester pályára küldheti a tartalékokat, így a kezdők pihenhetnek, és ez később sokat számíthat. Sorozatterhelésnél nagyon nem mindegy, hogy két hét alatt hány meccset, és hány éles meccset kell lejátszani.

Kamerun és Benin is elégedett lesz a döntetlennel, így 2.70-es oddson mi ennek az opciónak szavazunk bizalmat.

Címkék: sportfogadás, tipp,