Belshina - Gorodeya: Fehéroroszország még kitart!

2020-04-03
A fehérorosz élvonalban pénteken a 3. fordulót kezdik a csapatok. Ebben a körben a nyitómeccset az egyaránt pont nélkül álló Belshina és Gorodeya játssza.

Belshina - Gorodeya

Fehéroroszország - Premjer League

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1.52

Kezdés:  2020.04.03. 16:00

 

Egy korábbi cikkünkben említettük, hogy a fehéroroszoknál elég szépen jönnek a lapok. És tényleg jönnek, így nem is változtatunk 'jó' szokásunkon, ismét a lapokra fogadunk. A fehérorosz élvonalban a 3. fordulót kezdik a csapatok pénteken, és bár nem lehet a 3. körben kiesési rangadót említeni, de a Belshina és a Gorodeya két kör után még nem szerzett pontot, mindenképp meg kéne indulni felfelé.

Ha a csapatok játékosai a tabellára néznek, és látják, hogy az utolsó, ill. utolsó előtti helyen állnak, akkor az már ad egy kis alaphangot. Mindkét együttes úgy lesz vele, hogy ha most sem nyer, akkor mikor?

Érdekesség, hogy amikor utoljára hasonló felállásban játszottak, akkor is Sevotsjyanik vezette a két együttes találkozót, és 4 sárga lappal lehozta a meccset. Akkor mind a négy lapot a Gorodeyának osztotta ki. Reméljük, hogy minimum eggyel többet kiszór a mostani összecsapáson, mert a csapatok azóta pocsékabb formában vannak, a spori viszont sokkal adakozóbb kedvében van. A nyitókörben a Ruh - Dinamo Minszk meccsen 5 sárgát osztott ki, legutóbb a Slutsk - Dinamo Brest találkozón hetet.

Viszont -és most tessék figyelni- a március 10-én játszott Brest - Isloch kupameccsen ez a játékvezető alaposan odapörkölt. Már a meccs 1. percében előrántotta a zsebéből a sárgát, és elindította a lapcunamit. Összesen 14 sárga lap és 4 piros lap került kisosztásra, nem mindennapi meccs volt, az tény.

Szóval bár a csapatok formája pocsék, Vital Sevotsjyanik igencsak elkapta a fonalat. Reméljük, hogy a csapatok majd nem egymás hibájára várnak, és mernek kezdeményezni. Bár csak a 3. kör, azért feszültség mindenképp lesz a meccsben, hogy is ne lenne, amikor egyik félnek sincs még pontja. A mi tippünk, hogy a lapok száma ismét eléri majd az ötöt.

Címkék: sportfogadás, tipp,