Békéscsaba - Ferencváros: Minden gólnak jelentősége van!

2018-05-09
A magyar női kézilabda-bajnokság hajrája nem várt izgalmakat hoz. A Győr és az FTC számára is fontosak lettek a hátra lévő a 'kis' csapatok elleni találkozók, hisz a bajnoki címről a két élmenő össz-gólkülönbsége dönt.

Békéscsaba - FTC

Online sportfogadás tipp: -

Odds: -

Kezdés: szerda, 18:00

 

Minden kézivel foglalkozó helyen olvasható, hogy jelenleg a Győr gólkülönbsége 19-el jobb, mint a Fradié, szóval egyelőre az ETO csapatának áll a bajnokság, de a Fradi nem fogja feladni. Hogy is tenné, hisz ha van csapat, amely képes ezt a 19 gólt is ledolgozni a Győrrel szemben, az pont a fővárosi. Nem lesz könnyű, de nem is lehetetlen, hisz az FTC még eggyel több meccset játszik, mint a rivális ETO.

Szóval Békéscsaba - Fradi szerdán, ahol a hazaiak számára különösebb téttel nem bír a meccs, hisz az élvonalbeli tagság a legutóbbi MTK elleni 30-30-al be lett biztosítva. Otthon lehet játszani egy jót az FTC ellen, és ha lehet, akkor miért ne tegyék Walfischék?!

Az MTK ellen 30-at kapott a Békéscsaba, és mi azon a véleményen vagyunk, hogy az FTC ellen valószínűleg ennyivel nem fogják megúszni. Az FTC eleve erősebb, ráadásul számít a gólkülönbség, így Kovacsics Anikóék végig fogják tolni a 60 percet, és annyi gólt lőnek, amennyit csak tudnak. Mivel a Fradi gyorsítja majd a játékot, remélhetőleg a Békéscsaba sem fogja ezt direktbe lassítani. A bennmaradás biztosított, a zakó garantált, akkor miért ne játszanának egy jót a csabai csajok is.

Vélhetően kiállítás is lesz bőven a csabaiaknál, az előző fordulóban 16 percnyi kiállítást szedtek össze, ami azért nem gyenge. Vélhetően az erősebb, motiváltabb FTC ellen sem lesz mindig szabályos a védekezés, sokat fognak 2 perces büntiket a padon tölteni a hazai játékosok. Penáék pedig egyértelműen arra mennek, hogy gyors gólokkal törjék meg a 'csabát, és olyan sok góllal nyerjenek, amilyen sokkal csak tudnak. Legutóbb a középmezőny egyik legjobb védekezésével rendelkező Kisvárda ellen is 36-ot dobott az FTC, ezt a 36-ot Békéscsabán is összehozhatja. Jó kérdés, hogy ha a bukik végre kiteszik a kínálatba a meccset, akkor milyen határt szabnak a Fradi góljainak.

Sajnos egyelőre a fogadóirodák nem igazán csipkedik magukat, hogy szorzókat kínáljanak, de előbb-utóbb csak 'felébrednek'. Sajnos még fájóbb, hogy egyelőre még a tippmix és a tippmixPro sem tette a kínálatba a meccset, ez pedig egy újabb fekete pont.

Címkék: sportfogadás, tipp,