Bejött a 16 évvel ezelőtti, lottónyereményt ígérő jövendölés!

2014-07-30
Az NYPD nyugalmazott rendőre mostantól élete végéig napi 230 ezer forintnak megfelelő összeget fog kapni a New York-i lottótársaságtól – a nyeremény története 16 évvel ezelőtt kezdődött egy vidámparkban!

 

Edna Aguayo, aki a New York-i lottótársaság Cash4Life játékán nyert élete végéig napi 1.000 dollárt, a nyeremény átvételekor elmesélte, hogy egy jós réges-régen megjövendölte neki, hogy egy nap nagy nyeremény fogja ütni a markát.

 

„Tudtam, hogy egyszer nyerni fogok, csak azt nem tudtam, hogy mikor.” mondta Aguayo, aki húsz év szolgálat után, három éve vonult nyugdíjba. „Egy vidámparkban voltam, és odamentem egy jóshoz. Azt mondta, hogy vegyek ’életjáradék’ lottószelvényeket, mert azt látja, hogy egy napon ’életreszóló’ nyereményt fogok nyerni.”

 

A queensi illetőségű nő egy szupermarketben vette a szerencsét hozó szelvényt, amin később mind a hat szám (9, 19, 34, 37, 49 és 2) egyezett a július 14-i sorsoláson kihúzottakkal. 

„Azt hittem, hogy a második díjat fogom megnyerni. Nem gondoltam, hogy valaha is a főnyeremény lesz az enyém.”

 

Auguayo, aki minden hétfőn és csütörtökön szorgalmasan vásárolta a Cash4Life szelvényeket, évi 227.410 dollárt (52 millió forintot) fog kapni az adók levonása után. És, hogy mihez kezd a pénzzel? „Nagy szükségem van már egy nyaralásra. Sok olyan sziget van, ahová el szeretnék menni.”- örvendezett.