Beckham a hónap közepén már játszhat PSG-ben

2013-02-08
Carlo Ancelotti, a Paris Saint-Germain vezetőedzője szerint másfél héten belül bemutatkozhat a gárdában David Beckham.

 

"Lehet, hogy már jövő vasárnap, a Sochaux ellen bevethető lesz, de elképzelhető, hogy csak az azt követő héten" - mondta csütörtökön az olasz tréner, hozzátéve, hogy a 115-szörös angol válogatott futballista debütálása csak attól függ, mikor kerül megfelelő fizikai állapotba. A listavezető PSG a Sochaux elleni meccs után február 24-én a nagy rivális Olympique Marseille-t fogadja.

 

Beckham öt hónapra szóló szerződést írta alá Párizsban, s fizetését - amely sajtóhírek szerint heti 150 ezer font (körülbelül 51 millió forint) lesz - egy gyermekeket segítő jótékonysági alapítványnak ajánlotta fel.

 

Az angol sztár január elején az Arsenallal edzett, és szabadon igazolható volt, miután az észak-amerikai bajnokság (MLS) decemberi zárása után elhagyta a Los Angeles Galaxyt.

 

Beckham 1993-ban mutatkozott be a Manchester Unitedben, amelynek színeiben többek között hat angol bajnoki címet és Bajnokok Ligáját is nyert. 2003-ban a Real Madridhoz igazolt, amellyel szintén nyert bajnokságot, majd 2007-ben szerződött a tengerentúlra, és a Los Angeles Galaxyvel is szerzett bajnoki címet. Az amerikai liga szünetei alatt két alkalommal is visszatért Európába, mindkétszer az AC Milanhoz.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: labdarúgás,