Beckham: Nem valószínű, hogy visszatérek a Premier League-be

2012-11-29
David Beckham múlt héten jelentette be, hogy hat év után otthagyja a Los Angeles Galaxy-t, azóta felreppentek a hírek arról, hogy visszatér Angliába, azonban legfrissebb interjújában úgy nyilatkozott, hogy várhatóan nem tér vissza a Premier League-be.

 

A 37 éves Beckham még csak szombaton játssza utolsó meccsét az amerikai csapatban a Houston elleni MLS Cup döntőn, de a klubok már sorban állnak az egykori Manchester United és Real Madrid sztárért.

 

“Szerencsés vagyok, hogy még 37 évesen is izgalmas választási lehetőségeim vannak.” mondta. „Jópár ajánlat van már az asztalomon.”

Mikor a riporter arról faggatta, hogy mennyi esélye van annak, hogy visszatér Angliába, óvatosan fogalmazott.

„Mindig azt mondtam, hogy meglehetősen nehéz lenne visszajönnöm, és Angliában játszanom, mert korábban a világ és Anglia legnagyobb klubjában, a Manchester United-ben szerepeltem, és nem tudom magam egy másik csapatban sem elképzelni. De sosem lehet tudni. Mint mondtam, van néhány izgalmas lehetőség az asztalomon. Annyi biztos, hogy egy kicsit több időt fogunk most Angliában tölteni, mert jót tesz a gyerekeknek, ha láthatják a nagyszüleiket.” 

 

További sporthírek itt.

 
Címkék: labdarúgás,