Bayern München - Tottenham: Mou újra a nagyfiúk játszóterén

2019-12-11
A Bayern és a Tottenham hasonló helyzetben van, mindkét csapat teljesítette célját a BL-ben, a bajnokságban viszont csak szenved. Mourinho tartalékos csapatot küld pályára Münchenben, a Bayern viszont a legjobbjaival veszi fel a harcot.

Bayern München - Tottenham

Online sportfogadás tipp: Bayern München kaput eltaláló lövései 6,5 felett

22Bet odds: 1,67

Kezdés:  2019.12.11. 21:00

 

Hasonló helyzetben van a Bayern és a Tottenham csapata. A bajor együttes a Bundesligában csak szenved, a hetedik helyen áll. A Leverkusen elleni pofon után a Gladbach is adott egyet a hétvégén a Münchennek. A Gladbach úgy verte a bajor együttest, hogy kis túlzással át sem lépte e felezőt a félidőig, aztán a második játékrészben elkezdett focizni, és fordított.

A Tottenham a bajnokságban Mourinhóval a kötelezőkez hozta, a Man. United elleni ütközetet elveszítette. A Bayernhez hasonlóan a londoni csapat is a 7. helyen áll a bajnokságban, de ennél mindenképp előkelőbb helyre vágyik.

Hétvégén a Wolverhampton lesz Mou csapatának ellenfele, igazi kemény, fizikális ütközet, a portugál mester már azt a párharcot tartja szem előtt. José mindig is eredmény-orientált mester volt, a 'szabadság' alatt sem változott a szemlélete. Épp ezért Münchenben a 'B' csapat lép pályára, sok a sérült, többen el sem utaztak a kerettel.

Lloris, Vorm, Verthongen, Lamela, Davies, Ndombele és Winks tuti nem lép pályára, Alli és Aurier sem utazott a csapattal, pihen Kane és Son, szóval egy komplett kezdő. Mourinho azoknak ad lehetőséget, akik komolyabb tétmeccseken nem kerülnek a pályára. Ez viszont jól is kijöhet, mert egy-két Tottenham-játékos felhívhatja magára a portugál tréner figyelmét.

A Bayern csoportelsőként szintén nem fog görcsölni, viszont a hírek szerint a bajoroknál nem lesz nagy tartalékolás és pihentetés. Rá is férne a Bayernre egy önbizalom-növelő találkozó, hisz a Leverkusen és a Gladbach azért komolyan rombolta a bajorok egyeduralmát.

A mi tippünk, hogy egy szórakoztató meccs kerekedik ebből. A Tottenhamnél sok bizonyítani vágyó játékos, a Bayernnél meg Lewáék egy sokkal összeszokottabb kezdővel akár szét is cincálhatják a tartalékos Tottenhamet. Ráférne a Bőrgatyásokra egy olyan meccs, amikor végre minden összejön, vagy legalábbis majdnem minden. A Leverkusen és a Gladbach elleni találkozókon is megvoltak a helyzetek, de semmi nem akart összejönni. Ám nem kizárt, hogy a semmiből jön egy olyan meccs, mint volt az Arsenal ellen, amikor kis túlzással minden lövés góllal fejeződik be. A londoniaknál a finom mechanizmusok nem fognak működni, így Müllerék ismét rengeteg ziccert dolgozhatnak ki. Ez lesz a cél, és az, hogy a lövések kaput találjanak, és a lövésekből gólok szülessenek.

A tippünk, hogy a Bayern minimum hétszer eltalálja majd Gazzaniga kapuját. Erre a 22Bet 1.67-es szorzóval fizet, de aki picit bátrabb, akár a München kaput eltaláló lövései 9,5 felett opciót is behúzhatják 5,5-ös odds mellett. Nem kizárt, hogy legalább 10-szer lő majd kapura a Bayern a tartalékos Tottanham ellen. Sőt...

Címkék: sportfogadás, tipp,