Bayern München - Schalke 04: Bízzunk benne, hogy Neuer nem fog unatkozni

2020-01-25
Ősszel a Schalke-Bayern meccse 0-3-mal ért véget, a hazai csapat akkor 12 lövést küldött a kapu felé, amiből összesen 2 találta el Neuer portáját. Azóta eltelt egy kis idő, a Bayernnél és a Királykékeknél is voltak változások, például a Bayernnél edzőcsere is történt.

Bayern München - Schalke 04

Bundesliga - 19. forduló

Online sportfogadás tipp: Vendég csapat lövései 8,5 felett

Unibet odds: 1.85

Kezdés:  2020.01.25. 18:30

 

Ősszel a Schalke-Bayern meccse 0-3-mal ért véget, a hazai csapat akkor 12 lövést küldött a kapu felé, amiből összesen 2 találta el Neuer kapuját. Azóta eltelt egy kis idő, a Bayernnél és a Királykékeknél is voltak változások, például a Bayernnél edzőcsere is történt.

A 2020-as naptári évben mindkét csapat magabiztos győzelmet aratott, a Bayern a Berlint verte, a Schalke pedig a Gladbachot. A gelsenkircheniek 15 lövést küldtek kapu felé, 8 el is találta a ketrecet. Az 5. helyen áll a Schalke 04, de ha nyer (ami azért nem túl valószínű) pontszámban beéri a Bayern-Dortmund triót, és ezzel nagy szívességet tesz a Lipcsének, amely győzelme esetén ismét megléphetne.

Ránézve a Schalke keretére, igazából azon sem kéne meglepődni, ha a kiesés ellen harcolna. Ha egy fiatal tehetség feltűnik, egyből eladják jó pénzért, aztán máris jön egy újabb sztárpalánta, aki persze majd ismét odébb áll pár jó meccs után. Wagner viszont nagyon jó munkéát végez, mert ezzel a kerettel ez az ötödik hely kisebb csoda!

Az biztos, hogy itt nyomás a Bayernen lesz. A Münchennek kell üldözni a Lipcsét, és ledolgozni a hátrányt. A Királykékeknek ez egy olyan meccs, ahol nincs előre beírva a pont, nyugodtan focizhatnak, és akár meg is viccelhetik a bajorokat. Ami a statisztikát illeti, nem meglepő, hogy a Bayern engedélyezi a legkevesebb lövést, de amíg az előző idényben átlagban 7,6-ot engedtek az ellenfeleknek, most 9,7-et! Ez azért nem kis változás, sebezhetőbb lett a Bayern, de ez a tabellára nézve is látszik. Több gólt kaptak a bajorok, mint a 9. helyen álló Wolfsburg, vagy a mostani ellenfél Schalke. Persze, többet is lőttek!

A mi tippünk viszont az, hogy az Allianz Arénában sem adja fel a támadások lehetőségét a gelsenkircheni együttes. Ez egy fiatal titánokból álló együttes, kiegészülve olyan spílerekkel, mint Caligiuri vagy OczipkaAz fix, hogy ennek a Schalkénak nincs félelemérzete, és a Bayern ellen kiemelt időpontban rendezett meccsen ezek a fiatal srácok még inkább meg akarják mutatni a világnak, hogy mit is tudnak. A tippünk, hogy a vendég-csapat 8,5-nél többször kísérletezik majd lövéssel, és is számít a kapura tartó, mellé menő és blokkolt lövés is!

Címkék: sportfogadás, tipp,