Bayern München - Real Madrid: Toni Kroos kulcsfigura lehet

2018-04-24
Már csak Heynckes Bayernje állíthatja meg Ronaldóékat a BL-finálé küszöbén. Ha nem sikerül, akkor a Real Madrid sorozatban harmadjára lesz ott a döntőben, és elnézve a másik ágat, egész biztosan esélyes lenne a bukmékereknél.

Bayern München - Real Madrid

Bajnokok Ligája - Elődöntő, 1. mérkőzés

Kezdés: 2018. 04. 25. 20:45

 

Nagyon nagy önkontroll, (vagy nagyon kevés pénz) kell ahhoz, hogy egy ilyen találkozóra ne húzzunk be több opciót. Az unibet minden igényt megpróbál kielégíteni, ami a kínálatot illeti, és ez sikerül is a BL-meccsek esetében. Csak rajtunk múlik, hogy sikerül-e kiszűrni az értékes tippeket.

Egy ilyen párharcnál elsősorban mindenki Ronaldóról, Ramosról, Lewandowskiról, Robbenről és Riberyről, beszél, mi azonban Toni Kroost emelnénk ki, mivel több tippet is rá építünk. Hogy jól tesszük-e, csak szerda este derül ki.

UNIBET

Mindkét csapat betalál? Kommersz tipp, de elég valószínű!

Tíz alkalomból hétszer lőtt és kapott is gólt a Real Madrid ebben a szezonban BL-meccsen. Ezek alapján elég tuti a mindkét csapat lő gólt opció, de van egy statisztika ezen tipp ellen is. A Bayern ugyanis a BL-ben hazai pályán ötször játszott ebben az idényben, de gólt csak a PSG tudott lőni az Allianzban. Ugyanakkor erre simán rá lehet vágni, hogy a Real jobb, mint a PSG, és jobb, mint a Sevilla, az Anderlecht, a Besiktas vagy a Celtic.

Egyébként otthon a bajor csapat a Sevilla elleni 0-0-t kivéve minden alkalommal legalább három gólt lőtt, a Real Madrid pedig a londoni Tottenham elleni mérkőzést kivéve legalább kétszer betalált idegenben ebben a kiírásban. Nem nagyon kell tovább ragozni, véleményünk szerint ez olyan találkozó lesz, ahol mindkét csapat szerez gólt (1.50).

Büntetőlapok

  • Carvajal lapot kap @ 2.00

Dani Carvajal nem egy vadállat, de bőszen gyűjtögeti a sárgákat idén. Ilyen szempontból a legtermékenyebb idénye ez, eddig hat találkozón 4 sárgát szedett össze. Azaz ha szerdán sárgát kap, kihagyja a visszavágót. A Juventus elleni visszavágón is 'besárgult', már a 22. percben felmutatta neki a sárgát Oliver spori. Mondjuk az angol sípmester kis túlzással több embernek adott lapot, mint nem, hisz ott 10 játékos kapott figyelmeztetőt lap formájában, Buffont pedig kiállította pirossal. Kuipers, aki a Bayern-Real meccset fújja, nem egy nagy kártyás, de Carvajalnak ilyen szempontból erős éve van. A BL mellett a LaLigában is egyéni rekordot dönthet, a 2014/15-ös idényben beszedett 12 lap a rekordja, és már most ennyinél jár, fordulókkal a zárás előtt. Sőt a Barca elleni 0-3 alkalmával egy azonnali pirosat is összeszedett, ami pedig tényleg nem jellemző Dani Carvajalra.

  • Ramos gólt lő és lapot kap @ 19.00

Ha már lapok, akkor meg kell említeni a LaLiga-rekorder Ramost, aki viszont nem csak a (piros)lapok terén jár az élen, hanem a gólok terén is. Ramosnak a BL-ben idén 'csak' egy gólja van, ezt akár meg is duplázhatja a Bayern ellen. Lapokból hármat szedett be, mindhármat idegenben. Ha Ramos így is, és úgy is bekerül a jegyzőkönyvbe, azaz gólt is szerez, és lapot is kap,az 19.00-es szorzót ér az unibeten.

 

UNIBET - Első fogadásod 20.000 Ft-ig kockázatmentes

>>> Regisztráció itt <<<

 

Fogadási opciók Toni Kroos esetében

  • Kroos gólpassz ad a meccsen @ 6.00

Érdekesség, hogy a BL gólpasszlistáját Millner vezeti, 7 gólpasszt osztott ki a 'pool középpályása. Kevesen gondoltuk volna, és legalább ennyire érdekes, hogy Toni Kroos mindössze egy assistot jegyez ebben az idényben! Ez valóban fura, de a számok nem hazudnak. A furcsaságát az adja, hogy általában Toni Kroos végzi el a pontrúgásokat (szögletek, szabadrúgások), és ilyen rögzített szituációk után azért szokás gólt fejelni, ha ott van a csapatban például Ramos, Ronaldo vagy Bale. A tipp mellett szól, hogy Kroos beadásai bármikor gólt eredményezhetnek, és bár a statisztika alapján az odds nincs elszabva, azért előbb-utóbb megint jön egy meccs, amikor Toni kioszt egy gólpasszt.

  • Kroos gólpassz+gól @ 51.00

Ha a gólpassz mellé netán még egy gól társulna, az 51-szeres pénzt érne. Az biztos, hogy erre azért pici az esély, de második hullámban érkezve egy jófajta Kroos-löket bármikor kaput találhat.

  • Kroos kapufát lő @ 19.00

Ha a Real Madrid középpályása lő egy kapufát (vagy keresztlecet), ami után a labda kifelé pattan, azaz nem születik kapufás gól, akkor 19.00-es odds-szal számolhatunk. Kroos ezeket a másodi hullámból leadott lövéseket rendre valamelyik kapufa mellé közelébe helyezi, hogy a kapusok ne nagyon érjenek oda, így simán előfordulhat, hogy telibe trafálja valamelyik kapufát vagy a keresztlecet. Ez a tipp picit az előző védésének számít, de megállja a helyét.

 

(Az unibet már egy nappal a meccs előtt 550 különböző fogadási opciót kínál a Bayern München-Real Madrid BL-mérkőzésre, rengeteg olyan piaccal,melyeket semelyik másik irodánál nem találunk meg.)

 

Címkék: sportfogadás, tipp,