Bayern München - Olympiakos: Már nem az a kérdés, kap-e gólt Neuer...

2019-11-06
A Bayern napjainkban nem tartozik a sebezhetetlen csapatok közé. Ezt az Olympiakos is tudja, és aligha feltartott kezekkel áll oda a szerdai BL-meccs elé!

Bayern München - Olympiakos

Online sportfogadás tipp:  Gólt szerez az Olympiakos

Unibet odds: 1,85

Kezdés:  2019.11.06.  18:55

 

Hétvégén a Frankfurt 5-1-re legyőzte a Bayern Münchent, így nem is volt vitás, nem is volt kérdéses, hogy ezt a KO-t a Bayern mestere, Niko Kovac 'nem éli túl'. Közös megegyezéssel távozott, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy fenéken billentették.

Emlékezhetünk rá, a korábbi időszakban is többen fúrták, főleg Müller volt az, aki már az elejétől ki akarta rúgatni, de Hummels is ludas volt. Aztán Hummels közben visszament a BVB-hoz, Müller meg alig-alig kapott lehetőséget. Idén a Bayern majdnem középcsapattá szelídült, és nem is feltétlenül a Bundesligában elfoglalt 4. hely a ciki, hanem a mutatott játék volt az.

Gatyába kell rázni majd a Bayernt, mert jelenleg nincs benne. Sokkal inkább van gödörben.

Egyébként a BL-ben azért gond nincs, három meccsből hármat megnyert a csapat, de itt nem is ezzel volt gond, hanem a csapat játékával úgy általánosságban, meg néha a játékosok hozzáállásával is. Nyolc mérkőzés óta kap gólt a Bayern, sokszor többet is, aminek a csúcsa volt a hétvégi 5-1-es pofon.

Az Olympiakos a BL-ben kettőt vágott a bajor együttesnek, vélhetően egyet azért most is összehoz. A görög csapatnak igazából nincs mit veszítenie, három kör után egy pontja van, ami a csoport negyedik helyéhez elég. Bravúr kell Münchenben, hogy maradjon esély továbblépni, de az a bravúr nem kizárható. Ez most nem az az érinthetetlen Bayern. Ott van például a Barca, hétvégén 3-1-es zakó a Levante ellen, aztán kedden a Slavia bátor focival egy ikszet elvitt a Camp Nouból. A görög együttes helyzete sem reménytelen, ráadásul meg kell említeni, hogy a Bayern hétvégén a Dortmundhoz látogat, ott azért fontos pontokról döntenek majd.

Idén a Bundesliga eleje rendkívül szoros, a rangadóknak nagy jelentősége lesz ebben az idényben. Szóval nincsenek könnyű helyzetben a játékosok, Flick sem, aki ma összepattintja a keretet. Hétvégén nagyon fontos lenne a győzelem, de a BL-ben is győzni kéne az Olympiakos ellen. Közben a forma nem az igazi, a játék nem gördülékeny, a védekezés pedig szellős. A vendégeknek nincs veszíteni valójuk, ha bátran játszanak, idegenben is összehozhatnak 1-2 gólt. Nekünk speciel a tipphez egy is elég.

Címkék: sportfogadás, tipp,