Bayern München - Mönchengladbach: Mennyire élesek még a bajor pengék?

2018-04-13
A Bayern Münchennél az előző napokban, és még ezekben a pillanatokban is zajlik az élet. Minden napra jut valamilyen hír, fene sem tudja, lehet-e még így koncentrálni egy már megnyert bajnokságra.

Bayern München - Borussia Mönchengladbach

Online sportfogadás tipp: X2

Unibet odds: 3.35

Kezdés: szombat, 18:30

 

Múlt hétvégén a Bayern München ismét bajnok lett, aztán rá pár napra a Sevilla elleni 0-0-al továbblépett a BL-ben. Aztán nyugodtan nevezhetjük friss hírnek, miszerint a nyáron Heynckes mester a Frankfurt jelenlegi trénere, Niko Kovac váltja. Az a hír is napvilágot látott, hogy Ribery még egy évvel meghosszabbítja szerződését, szóval zajlanak az események a háttérben is.

Ami a focit illeti, az meg olyan, amilyen. A bajnokság le van tudva, 'zsebben' a salátástál. Viszont ott van még a BL, és ott van a DFB Kupa is. A cél a bajor csapatnál a triplázás, és bármilyen bő a keret, amelyik meccs feláldozható, az lehet, hogy fel is lesz áldozva. Nyáron vb, márpedig a Bayern keretének majdnem minden tagja vb-résztvevő, szóval amelyik meccsen lehet picit spórolni, ott már aligha adnak bele mindent a Bőrgatyások. A jövő héten már kedden a Leverkusen otthonában van jelenése a Münchennek a kupában, aztán jönnek a BL-elődöntős meccsek (ebben a pillanatban még kérdéses, kit kapnak Riberyék).

UNIBET - Első fogadásod 20.000 Ft-ig kockázatmentes

>>> Regisztráció itt <<<

 

Az ellenfél hétvégén a már megnyert Bundesben az a Gladbach lesz, amely a 8. helyen áll, jeleneg nyolc egység távolságra a BL-indulást jelentő 4. helytől. A top4-be beférni elvileg még van esély, de a realitás az EL-indulás kiharcolása lehet. Ahhoz meg nem árt egy-két bravúr. A Bayern erősebb, de könnyen lehet, hogy nem fókuszál erre a találkozóra. A Sevilla azért elég komolyan megizzaszotta a német csapatot, és ott van a jövő keddi kupameccs, amely sokkal fontosabb, mint ez a bajnoki. Simán lehet, hogy volt egy kis ünneplés is a BL-meccs után, hétvégén a Sevilla elleni párharc előtt azért nagy bulit aligha csaptak a bajorok.

Docouré, Johnson, Hermann és Bobadilla sérült, Stindl eltiltott a vendégeknél, ennek ellenére ez a Borussia a picit demotivált Bayern ellen simán pontot csíphet, talán még hármat is. A Bayern a Sevillát sem ütötte ki otthon, szépen csöndben lehozta 0-0-al bőven elég volt. Az iksz 5.40-es odds mellett fogadható, a vendég-siker már 8.50-es szorzót ér az unibeten. A mi megérzésünk az, hogy ebből a kettőből az egyik bejön.

Címkék: sportfogadás, tipp,