Bayern München - Hertha Berlin: Mire mennek a fővárosiak Dárdai nélkül?

2019-08-15
Dárdai helyett a 2019/20-as idényben már a horvát Covic az, aki a Berlin felkészülését vezényelte. Nehéz örökséget vett át a horvát, A magyar mester nem akármilyen munkát végzett el a klubnál.

Bayern München - Hertha Berlin

Bundesliga - I. forduló

 

Online sportfogadás tipp:  Bayern szögletei 6,5 felett

Unibet odds: 1.50

Kezdés:  2019.08.16. 20:30

 

Emlékezhetünk rá, amikor Dárdait kinevezték edzőnek, a Berlin kegyetlen rossz csapat volt, a kiesés ellen harcolt, és abból a szedett-vetett társaságból épített fel egy stabil középcsapatot. Ez a stabilitás mindennél többet ért. A 2016/17-es idényben Európa Liga indulást harcolt ki a Berlin, főtáblára került Dárdaival, ez pedig nem akármilyen teljesítménynek számított. Sokszor csiszolt a csapata stílusán, Dárdai mindig tudta, mi az, amivel az aktuális ellenfelet zavarba lehet hozni.

Szóval komoly melót végzett el, és egyértelműen a stabil középcsapatok közé emelte a Herthát. Nyáron a keret sokat nem változott, Lukebakio jött 20 millió euróért cserébe, meg Löwen a Nürnbergtől 7 millióért, a távozók között Lazarót lehet említeni, érte 22 millió Euró folyt be a kasszába, Lustenberger pedig ingyen igazolható vált, érte nem folyt be semmi.

Lényeg a lényeg, a keret ugyanaz, az edző viszont más. Egyelőre kérdéses, mit tud Covic, mert az Eichsatt elleni DFB Kupás 5-1-ből sok következtetést nem lehet vonni.

A Bayernnél a célok most is ugyanazok, triplázni kéne. Aztán hogy mi jön össze, az majd a jövő kérdése. A Szuperkupán a BVB ellen elvérzett a csapat, a kupában a Cottbus-t a papírforma szerint elintézte. A Bayern még nincs csúcsformában, de nem is biztos, hogy hazai közönség előtt a Berlin ellen nem elég majd 80-90% a valós tudásból.

A bukiknál 1,15-1,20 között mozog a Bayern-győzelem, sok értéket nem tartogat magában az odds. Persze a München ellen sem merünk fogadni, valahol ez is érthető.

A BVB elleni vesztes német Szuperkupa meccsen 8 szögletet harcolt ki a Bayern, a Cottbus ellen szintén. Ebből is látszik, hogy a Bayern szögletek terén a régi, midig a sok corneres meccsek jellemezték a Münchent. Ha kikap, ha nyer, ha nívós az ellenfél, ha a negyedik vonalból jön, a szögletekben azért bízhat az egyszeri sportfogadó, ha a Münchenről van szó. Az előző idényben, amikor az Allianzban bajnokin találkoztak a Bőrgatyások 11 szögletet harcoltak ki. Nekünk most a tipphez 7 is elég. Egyébként a 7 nem hangzik kevésnek, de ha a Bayernről van szó, elég sűrűn megugorja ezt a line-t.

Covic Berlinje egy pontért jön, egész biztos, hogy a kontrákra építenek majd. a Bayern fog irányítani, a berlini bekkek meg sokszor tisztáznak majd úgy, hogy szöglet legyen. Ez pedig jó, mert a fociban sokszor van szöglet után újabb szöglet, szóval ennek a hétnek illene most is összejönni.

Címkék: sportfogadás, tipp,