Bayern München - Eintracht Frankfurt: A 0-0-át sem zárhatjuk ki. Sőt!

2018-04-28
Érdekes párosítás, hisz a Frankfurt jelenlegi edzője, Niko Kovac lesz a Bayern mestere a következő idénytől. Ami magát a meccset illeti, a bajnok Bayern egyértelműen a Real elleni BL-visszavágóra koncentrál, még a meglepetés sincs kizárva.

Bayern München - Eintracht Frankfurt

Online sportfogadás tipp: 3.5 gól alatt

Sportingbet odds: 1.53

Kezdés: szombat, 15:30

 

A Bayern München egyértelműen a BL-re koncentrál, hiába hazai bajnoki, nem igazán érdekli a bajor együttest, és Heynkes mestert sem. Lejátsszák becsületből, de alighanem alibi-focit látunk majd.

Neuer, Alaba, Boateng, Javi Martinez, Coman, Vidal és Robben biztosan nem játszik, Kimmich, Ribery, Lewandowski, James és Müller is padozik. A Frankfurtnál a középpályáról Kevin-Prince Boateng és Hasebe esett ki, két játékos, aki fazont tud szabni a játéknak, Boateng pedig még gólerős is. Kovac három belső védő mellett játszatja majd Chandlert és da Costát, akik a széleket zárják le, így ez inkább ez öt-védős rendszer, amit nem lesz egyszerű áttörni.

 

Sportingbet

 

A Bayernnél nem lesz a Ri-Ro páros, nem lesz Coman, nem lesz Alaba és Kimmich, magyar nem lesz senki, aki igazi szélső játékot tudna bemutatni. Rafinha ha lesz, akkor ő tuti takarékon ég, Bernat sem fog tudni sokat hozzátenni a sűrű Frankfurti fal ellenállása miatt. Müller ha netán játszik, szintén alibizni fog. Wagner pedig bár gólerős, őt ki kell szolgálni, ehhez pedig kellenének a szélsők, akik képesek megbontani a Frankfurt védekezését. Viszont, mint említettük, igazi szélső tán egy sem lesz a pályán, aztán Tolisso, Thiago vagy Rudy nem feltétlenül arról híres, hogy a tengelyben Lio Messihez hasonlóan egy-egyben 2-3 embert levesz a pályáról.

A Frankfurt az utolsó 5 idegenbeli meccsén nem lőtt gólt a München ellen. Egyet sem! A Bayern azért be-betalált, de most fontos BL-mérkőzés előtt áll a bajor gárda, már kedden pályára kell lépni, ráadásul Madridban. Ha játszik is egy-két játékos, akik az első csapatból valók, tutira alibizni fognak. Ez a felforgatott csapat nem fog 3-4 gólt lőni, de ha a jól zár a frankfurti retesz, talán kettőt sem.

Egyébként pedig fontos tényező, hogy május 19-én még egy ennél ezerszer fontosabb meccset játszik a két együttes, hisz Berlinben Bayern München - Eintracht Frankfurt mérkőzést rendeznek a DFB Kupa döntőjében. Ott majd komolyra veszik a figurát mindkét oldalon, itt ezen szombati bajnokin aligha. Lecsorog majd a 90 perc, de nagy gólfesztiválra ne nagyon számítsunk.

Címkék: sportfogadás, tipp,