Bayern München - Ajax: Robbenék kitömhetik a holland riválist

2018-10-02
A Hertha elleni pofon levét az Ajax ihatja meg a kedden. A München két sikertelen bajnoki után a BL-ben már aligha szeretne otthon pontokat veszíteni.

Bayern München - Ajax

UEFA - Bajnokok Ligája

Online sportfogadás tipp: Bayern góljanak száma 2,5 felett

Unibet odds: 1,70

Kezdés: kedd, 21:00

 

A Bayern München két nyeretlen meccs után aligha szeretne egy harmadikat, szóval az Ajax nem számíthat túl kedves vendéglátásra. Igazából a holland együttes az esélytelenek nyugalmával vág neki a müncheni kirándulásnak, hisz már egy döntetlen is bravúr kategóriájába tartozna.

A Kovac-csapat semmit sem fog a véletlenre bízni. A mester a legjobbjait küldi pályára, támadó-felfogású csapat lesz a gyepen kedd este. Nagyon valószínű, hogy a Bőrgatyások nem csak nyerni akarnak, hanem egy picit kompenzálni a közönséget a két rosszul sikerült bajnoki után.

Blindék nem bízhatnak abban, hogy mondjuk 2-0 után a München behúzza kéziféket. Itt valószínűleg annyi gólt be akar kotorni a Bayern, amennyit csak tud. Ha megnézzük a Bayern várható kezdőcsapatát, akkor látjuk, hogy ennél erősebb, ennél támadóbb felfogású 11-et nem nagyon lehetne összeállítani a jelenlegi keretből. Itt mindenki előre játszik, még Hummels, Boateng és talán Neuer is. Valószínű, hogy a motivációval sem lesz probléma, azért két nyeretlen meccs zsinórban már felébreszti a szendergő oroszlánt.

Várható kezdőcsapatok:

Bayern: Neuer-Kimmich-Hummels-Boateng-Alaba-Thiago-James-Müller-Ribery-Robben-Lewandowski
Ajax: Onana-Mazraui-de Ligt-Blind-Taglifico-Eiting-Schöne-Ziyech-Neres-Tadic-Doldberg

Ez az Ajax pedig jobbára ahhoz szokott hozzá, hogy dominálja meccseit. Viszont most fordított lesz a helyzet, Blindék hátát 'töri majd a háló'. Egyébként pedig az Eredivisie-ben a PSV elleni idegenbeli bajnokiját csúnyán, 3-0 arányban bukta el az amszterdami alakulat. Elég valószínű, hogy ha Lewandowskiék nem fognak ki valami extrán szerencsétlen napot, akkor az eindhoveniekhez hasonlóan megrúgják a hármat minimum.

Címkék: sportfogadás, tipp,