Barcelona - Valencia: Hamarabb van tippünk, mint odds-unk

2019-09-12
A hétvégén Barcelona-Valencia rangadót rendeznek a LaLigában, és a két együttes gyenge rajtja miatt ez nem tűnik egy feszültségektől mentes összecsapásnak.

FC Barcelona - Valencia FC

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1,80

Kezdés:  2019.09.14. 21:00

 

Egy olyan tippet néztünk ki, melyre még nem kínálnak szorzót a bukik szinte sehol, de ahogy közeledik a meccs, úgy a kínálat is bővül majd.

Lényeg a lényeg, szombat este fő műsoridős meccset játszik a Barca és a Valencia. Ez a párosítás meg is érdemli, valószínűleg komoly kis ütközet vár ránk. Bár a bajnokság elején járunk, de ennek a találkozónak a tétje óriási.

Tudniillik, sem a katalánok, sem a Túria-partiak nem úgy kezdték az idényt, ahogy elképzelték. Az FCB három kör után a 8. helyen áll, van már győzelme, döntetlenje és zakója is. Bilbaóban Aduriz ollózós gólja jelentette a Barca vesztét, aztán otthon imponáló játékkal verték a Betis-t 5-2-re, de a pamplonai 2-2 az Osasuna ellen megint nagyon gyengécske volt. A 16 éves Fati gólja hozott vissza legalább egy pontot, de ez így is nagyon karcsú eddig.

A Valencia sem csillog, a katalánokhoz hasonlóan 4 egységet gyűjtött. A Sociedad elleni meccsen brutális hosszúságú hosszabbítás  végén lőtt gólt a baszk csapat, és vett el két pontot a Valenciától. Jött a zakó a Celta ellen, aztán a 3. körben végre megérkezett a győzelem is, bár aki látta a Mallorca elleni meccset, az jól tudja, az újonc főleg a meccs elején sokkal jobban játszott, csak minden helyzetet kihagyott. Picit olyan volt, mint a magyar-szlovák... Az egyik csapatnak helyzetei voltak, a másiknak góljai.

A válogatott meccsek nem törhették meg a csapatok lendületét, ugyanis nem voltak lendületben. Frusztrált lehet mindkét együttes.

Az előző idényben 2-2-őt játszottak a Camp Nouban, Mallenco 1-1 büntetőt is befújt, a lapokat azonban nem igazán szórta, mindössze 3-at adott a meccsen. Talán pont emiatt a Copa del Rey fináléját is rábízták, ott is 4 lappal lehozta a meccset. Most viszont José Sanchez Martinez vezeti a meccset, akinek azért alacsonyabb a tűrőképessége. A Barcánál Suarez nem játszik, Messi visszatéréséről eltérő híreket hallani. Talán játszik, talán nem, de ha játszik is, kérdéses a formája. Nagyon komoly kis erőfelmérő mindkét oldalon ez a találkozó, amely aligha lesz feszültségtől mentes.

Visszatérve a sporira, JMSM az előző idényben is termékeny volt lapokat illetően. Sárga- és piros lapok tekintetében is a 6. legtöbb lapot szórta ki meccsenként a játékvezetők között. Remélhetőleg 5,5-nél húzzák meg a határt az oddsmesterek, és akkor mehet az 'over'. Itt simán lehet 7-8 sárga, de akár piros lap is. 

Ami pedig még érdekes, hogy a Valencia eddig mindhárom bajnokiján volt büntető, szám szerint három meccsen öt. Ez nem gyenge, jelzi, hogy elöl Guedesék meg tudják keverni a védelmeket, és zavarba hozni a védőket, de a Denevéresek védői is képesek összehozni az ellenfélnek a büntetőket. A 11-esre nagyjából 2,75-ös szorzón fogadhatunk majd, nem tűnik rossz ötletnek az sem. Sőt!

(Reméljük, 5,5-nél húzzák meg a határt a fogadóirodák a lapokat illetően, de az over 6 AH is teljesen jó lenne, sőt talán a 6,5 over is vállalható majd.)

Címkék: sportfogadás, tipp,