Barcelona - Celta Vigo: Komoly verésben részesülhetnek Aspas-ék

2019-11-09
A Barcelona nincs épp a legjobb formában, de bajnokin meccseken hazai pályán eddig nem volt probléma. A mi tippünk, hogy most sem lesz.

FC Barcelona - Celta Vigo

Online sportfogadás tipp: Barcelona góljai 2,5 felett

Unibet odds: 1,85

Kezdés:  2019.11.10. 21:00

 

A Barcának volt idén egy-két szenvedős meccse, de nem hazai bajnoki. Ezeket a találkozókat rendre gálával hozza a Barcelona. Öt meccs, 21 lőtt gól, és 8 kapott, de a kapott gólok rendre belefértek. A katalánok háromszor vágtak 5-öt, Sevilla ellen 'csak' 4-et, és a Villarreal elleni volt picit lyukas meccs, ott csak szűk 2-1 jött össze.

Szóval a Camp Nouban bajnokin rendre jól játszik a katalán csapat, és vélhetően most sem fog ez megváltozni. Az ellenfél a Celta Vigo lesz, amely ramaty formában érkezik Barcelonába. Aspasék kieső helyen állnak, holott az idény elején nagyon úgy tűnt, a Celta a nagyokkal is harcban lehet akár a BL helyekért is. Most zsinórban négy meccses a vereség-széria, nem csoda, hogy Escribá mestert fenéken billentették Vigóban. A Blaugrana elleni meccsen lesz ami lesz, ott igazából a Celtának nincs veszíteni valója, aztán a válogatott meccsek miatti szünetben Óscar Garcia kezd majd valamit a csapattal. Egy biztos, rosszabb már nem lehet.

Valverde helye sem stabil, már a háttérben vadul keresik az utódját. Legalábbis a pletykák erről szólnak, és bizony elég lehet még egy-két rosszabb meccs, aztán neki is lapát. Mindentől függetlenül Messiék nem nagyon foglalkoznak majd mással, mint azzal, hogy ez a meccs zsebben legyen. A Levante elleni 3-1-es zakó, a Slavia elleni remi a BL-ben talán felpiszkálta a Barcelona ászait, és bajnokin, hazai közönség előtt megint összehoznak egy olyan meccset, ami Valverdét is megmenti. A Celta nem csillog idegenben (sem). Ha az előző bajnokság végét is nézzük, zsinórban 17 bajnoki óta nyeretlen idegenben. Idén öt meccs, ahol a lőtt gólok száma mindössze kettő.

Kell a katalán csapattól egy megnyugtató meccs a válogatott találkozók alatti szünet előtt. Ehhez a Celta ideális ellenfél lehet. Hiába az edzőcsere, a játékosok formán kívül, két-három nap alatt meg nem lehet csodát tenni. Ha a Barcának kijön a lépés, simán összehozhat vagy öt gólt megint. Egyébként a két klub jó kapcsolatot ápol, volt olyan a közelmúltban, hogy a Barca például 'benntartotta' a Celtát, szóval nincs köztük feszültség, de jelen helyzetben azért ez egy igencsak kemény meccs is lehet. Nem durva, de kemény, ahol a lapok is potyoghatnak a gólok mellett.

Címkék: sportfogadás, tipp,