Barcelona - Bayern München:Ter Stegen most sem fog unatkozni

2020-08-14
Az egyik ágon kialakult a PSG-Liepzig döntő, a másik ágról pedig a Barca, a Bayern, a Lyon és a Man. City négyese közül kerülhet oda kettő. Pénteken a Barcelona a Bayern Münchennel találkozik.

FC Barcelona - Bayern München

Bajnokok Ligája - Negyeddöntő

 

Online sportfogadás tipp: Mindkét fi.-ben lesz a Bayernnek minimum 2 kaput eltaláló lövése

22Bet odds: 1.65

Kezdés:  2020.08.14. 21:00

 

A Luz-ban, Damir Skomina játékvezetése mellett csap össze a Bayern és a Barca. Hogy mire mennek egymással, csak találgatni lehet, bármelyik csapat jut tovább, nem lesz meglepetés. Az is jó kérdés, hogy melyik csapat milyen állapotban van, például a Real Madridon láttuk, mennyire küzdenek a labdarúgók a játékhiánnyal, Varane annyira offon volt, hogy elment rajta a meccs, de a védekező szekció minden tagja követett el hibát, csak nem minden hiba lett góllal büntetve. Nem kizárt, hogy Pique-éktől is látunk hasonlókat, de a München is követhet el hibákat.

Ami biztos, a Barcelona a legjobbjaival, az ún. gálacsapattal áll oda a meccshez. Ter Stegen véd, előtte Lenglet és Pique, a széleken Alba és Semedo. Busquets-Rakitic-de Jong trió középen, elöl pedig Messi, Suarez és Griezmann. Az egyetlen kérdés -szerintünk-, hogy Vidal befér-e a kezdőbe mondjuk Rakitic kárára, ezt csak Setienék tudják.

A Bayernnél sincs ok a panaszra, ami a keretet illeti, egy-két peremembert kivéve mindenki hadra fogható. Neuer véd, Boateng és Alaba játszik belső védőt, Davies és Kimmich a széleket zárja. Davies és Kimmich két igazi futógép, velük meggyűlik majd Semedóék baja. Thiago és Goretzka felel az egyensúlyért, elöl pedig Perisic, Gnabry, Müller és Lewandowski.

Az előző meccsükön meggyőzőek voltak, a Blaugrana simán verte a Napolit, a Bayern esélyt sem adott a Chelsea-nek, igaz ott a londoni kékek tartalékosak voltak, és talán eleve úgy álltak a meccshez, hogy maximum a csodában bízhatnak, de a csoda elmaradt.

Ami tény, az utolsó 4 alkalommal, amikor ez a két csapat találkozott a BL-ben, valamelyik csapat minimum lőtt három gólt. Egyszer a Barca, háromszor a Bayern. Most sem lenne meglepő, ha valamelyik oldalnak kijönne a lépés.

A 22bet iroda amúgy is bő kínálata a BL-meccsekre még tovább bővült, már a megtett km-ek számára, védésekre, cserék számára, tényleg nagyjából mindenre fogadhatunk. Mi a meccsen belül a gyűjtő kimenetelek fül alatt találtuk meg azt az opciót, amiben igazán bízunk:

A mi tippünk, hogy a Bayernnek lesz mindkét félidőben minimum 2 kaput eltaláló lövése. A Bundesligában meccsenként 7,5 kaput eltaláló lövése van a bajor csapatnak, ezt a BL-ben még fokozni is tudja. Lewandowski bomba idényt fut, a lengyel pechje, hogy ebben az évben nem adják oda az Aranylabdát senkinek. Pique-ék felköthetik a gatyát, mert a Napoli ugyan csak egy dugóig jutott, az a 19 lövési kísérlet, amit az olasz csapat összehozott, az brutálisan sok. Abban pedig 100%-ig biztosak lehetünk, hogy a bajor támadók jobban céloznak majd, mint tették a Callejónék. Aztán hogy a sok-sok bajor löketből mennyi érik góllá, az már részletkérdés.

Címkék: sportfogadás, tipp,