Barcelona-Villarreal: Koemannal, Suarez, Rakitic és Vidal nélkül

2020-09-27
Bár a spanyol bajnokság már a 3. fordulójánál tart, a Barca a nyár végi BL-meccse miatt pihenőt kapott. A harmadik körben viszont a katalán együttes is megmutatja magát, mi pedig kíváncsiak vagyunk, méghozzá mindenre!

FC Barcelona - Villarreal CF

LaLiga 3. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,54

Kezdés: 2020. 09.27. 21:00

 

A nyáron -vagy kora ősszel inkább- Messi és a Barca szolgáltatta a fő híreket a sportsajtóban. Hetekig téma volt, megy-e vagy marad, aztán tudjuk, hogy maradt. Közben elment az egyik legjobb barátja, Suarez, elment a chilei Vidal, Rakitic visszatért a Sevillához, és Semedo is távozott a PL-be.

A Villarreal kerete is átalakult, ott is volt edzőcsere, jött Parejo, Coquelin, Kubo, Rulli, J. Costa és Estupinan, utóbbi talán a legnagyobb erősítés, az előző idényben a liga egyik legjobbja volt a posztján. Két nyerhető meccsel rajtolt a Villarreal, de a Huesca ellen csak egy remi jött össze, az Eibart már sikerült megverni, de csak szűken, 2-1-re. Szóval egyelőre a Villarreal sem hasít, de hogy ez egy bika erős csapat, az tény.

Egyelőre a Barca formáját illetően is sötétben tapogatózunk, sok a kérdés. Milyen taktikával jön elő Koeman, ki lesz a kilences, milyen Messit kapunk, lesz-e kedve focizni, vagy csak lődörög, hogy teljesít a kapuban Neto, aki a megműtött ter Stegent helyettesíti.

Tippünk azért van, ami viszont elég acélosnak tűnik. G. C. Fdez vezeti a meccset, aki nem számít egy ámokfutónak a sporik között, de azért nem méri szűkmarkúan a lapjait. Tegnap pl. a Betis-Real Madrid meccsen is láttuk, ha két csapat akar focizni, ha van tempó, akkor kevésbé durva csapatok is simán beszednek egy raklapnyi lapot. Itt is ezt várjuk.

Messi ha már maradt, valószínűleg a legjobbját szeretné nyújtani. Neki a klubbal nincs baja, a csapatársakkal sincs, csak a vezetőséggel. A Villarreal pedig egy olyan együttes, melynek még érnie kel, közben Mori, J. Costa és még páran a 'kemények' közül biztosan osztani fogják Fatit, Messit, meg a kevésbé tartható játékosokat. Coquein is kemény, de az is jó kérdés, hogy bír majd a Barcából Alba és Roberto mondjuk Chukwuezével, vagy Estupinannal. Sok-sok érdekes párharc, ahol lapok generálódhatnak, és azt sem zárhatjuk ki, hogy például Messiben maradt némi frusztráció. Ha nem úgy jönnek össze a dolgok, ha picit felhúzzák, simán kaphat akár piros lapot is, ha túlpörög.

Címkék: sportfogadás, tipp,