Barátnője módosította a számait, lemaradt a 400 milliós lottónyereményről

2021-01-21
Egy brit lottójátékos 1 millió angol fontot nyert volna az EuroMillions lottón, ha barátnője nem változtatta volna meg a megszokott számait.

 

A 32 éves Jacob Simon bevallotta, hogy az eset miatt ő és barátnője, a 29 éves Chantelle Avossa „kicsit összezördült”.

 

Az EuroMillions lottó december eleji sorsolásán – mikor egyébként 175 millió angol font volt a főnyeremény – a férfi a megszokott számaival mind az öt főszámot és az egyik Lucky Stars-t is eltalálta volna. Hat másik játékossal osztozott volna  a nyerőosztály 7,5 millió angol font értékű 

Barátnője - akivel van egy hároméves fiúk -, a nővérként dolgozó Chantelle azonban a férfi tudta nélkül megváltoztatta a számokat, mert egész évben nem nyertek velük semmit.

 

“Rosszul vagyok. Minél többet gondolok rá, annál jobban nem tudom elhinni ezt az egészet. Semmit sem aludtunk. Kissé összevesztünk.” – nyilatkozta az elkeseredett férfi.

 

(Fotót: Paul Tonge - The Sun)

 

A pár egy évvel ezelőtt kiválasztott számai, melyekkel most nyertek volna, a 14, 20, 27, 34, 38 + 2, 11 voltak. A mobilos applikáció, amivel meg szokták venni a szelvényeiket, jól mutatja, hogy egész évben ezekkel a számokkal játszottak. Most a 2 kivételével mind egyezett a nyerőszámokkal.

 

„Nem néztem a sorsolást, de a barátnőm egyszer csak azt mondta: ’Meg fogsz ölni. Bejöttek a számaink, de én megváltoztattam őket.’ Azt hittem, csak viccel. Csak később fogtam fel. Örülök, hogy nem több millió fontról van szó, akkor teljesen megőrültem volna. Végülis nem veszítesz semmit, ha soha nem nyersz, de szép álom volt. Milliomos lehettem volna.” – mesélte a pórul járt férfi.

 

Remélhetőleg nem fog egy játékos sem így elesni a Mega Millions lottó őrületes magasságokban járó jackpotjától, mert az tényleg feldolgozhatatlan „élmény” lenne. A világ jelenlegi legnagyobb lottónyereményét kínáló játék péntek esti sorsolásán 970 millió dollár, azaz 285 MILLIÁRD forint lesz a főnyeremény - ez minden idők 3. legnagyobb lottófőnyereménye! 

  

Nemzetközi lottószelvények vásárlása a theLotter-nél

Fogadás a lottószámokra a Lottoland oldalán