Bajnokok Ligája: Nem pici a Madrid-Moszkva távolság

2019-10-01
Folytatódnak a BL küzdelmei, az Atletico Madrid kedden Moszkvában a Lokomotiv vendége lesz.

Lokomotiv Moszkva - Atletico Madrid

Bajnokok Ligája - 2. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,62

Kezdés:  2019.10.01. 21:00

 

A Bajnokok Ligája D-csoportjában egyik csapatot sem lehet leírni, főleg nem az első kör után. A sorsolás után talán a Juventus-Atletico páros továbbjutása tűnt reálisnak -és tűnik még mindig-, de a Bayer Leverkusent sem lehet leírni, és a Lokomotivot sem, pláne, hogy győzelemmel rajtolt.

A Lokomotiv Moszkva a nyitómeccsén 2-1-re verte idegenben a Leverkusent. Otthon mindig veszélyes, már csak azért is, mert a vendégségbe érkező csapatoknak nagy távolságot kell leküzdeni.

A mi tippünk nem meglepő, a Loko-ATMA meccs szikrázó lesz. Az UEFA az izraeli Orel Grinfeldre bízta a meccset, aki elég nagy kártyásnak számít. Grinfeld nemzetközi kupameccseken (is) szórja a lapokat. Ez a spori igazán elemében van, elég csak megnézni az utolsó 5 meccsét:

  • Frankfurt-Strasburg: 2 piros lap- 5 sárga lap
  • Basaksehirspor-Olympiakos: 1 piros lap - 9 sárga lap
  • Valencia -Krasnodar: 6 sárga lap
  • Chelsea - Malmö: 1 piros lap - 6 sárga lap
  • Salzburg-Leipzig: 5 sárga lap

Látható, hogy szórja becsülettel a büntetőlapokat, és a pirosaktól sem riad vissza. Ez jó, mert a piros lap duplán számít! Még a két testvér-csapat, a Salzburg és a Lipcse találkozóján is kiosztott öt sárga lapot. Legutóbb bajnokin sem fogta vissza magát, a Maccabi Tel-Aviv - Maccabi Haifa találkozón 8 sárga lapot kiosztott.

A lapok mellett szól, hogy mindkét csapat eléggé el lehet fáradva. Megterhelő a profi sportolók élete, ez a két csapat is darálja a meccseket. Sok utazás sokan a válogatott meccsek ideje alatt sem 'pihentek', hétvégén mindkét csapat rangadót játszott, itt a BL, szóval nem unatkoztak a felek. Röpke két hét alatt mindkét együttes 5 fontos meccset játszott le, és máris itt egy újabb.

Ha a frissesség hiánya túlzott akarattal párosul, abból jönnek az elkésett szerelések, és a durva becsúszások, amikor a védők labda helyett bokát találnak.

Az Atleti a Juve elleni BL-meccsen eléggé lapmentes meccset hozott le, mindössze 3 sárga jött, de a holland Makkeliétől ez nem újdonság. Ő mindig sportot űz abból, hogy a legdurvább találkozókat is 1-2 lappal lehozza. Grinfeld nem ilyen! Ő simán talál majd legalább 5 olyan szituációt, ahol a lapot fel tudja mutatni.

Bár csak a 2. kör, azért gondoljunk csak bele, hogy mekkora a tét. Tegyük fel, nyer a Moszkva, akkor két kör után 6 ponttal vezeti a négyest, míg a 'ticónak 1 pontja lenne mindössze.

Címkék: sportfogadás, tipp,