Bajnokok Ligája: Máltán játszik az FTC

2019-07-30
Múlt héten a Fradi 3-1-re verte a Valletta csapatát, így idegenben csak a kiharcolt két-gólos előnyét kell megőrizni a továbbjutáshoz.

Valletta - Ferencváros

BL-selejtező - visszavágó

 

Online sportfogadás tipp:  Ferencváros góljai 2,5 alatt

Unibet odds: 1,42

Kezdés:  2019.07.30. 20:00

 

A Ferencváros hasít a BL-selejtezőkben, a bolgár bajnok Ludogorets elleni kettős siker után a máltai Valletta sem jelenthet komolyabb akadályt a zöld-fehérek előtt. A Fradi meglepően jól játszott a Ludogorets ellen, nyugodtan mondhatjuk, hogy meglepően jól. Az FTC korábban nem csillogott a nyár ezen időszakában, voltak csúfos kiesések, de Rebrov Fradija eddig elég meggyőző. A Valletta ellen is lőtt három gólt, ám a végjátékot elszórakozta. A 3-0-ás előny tudatában az FTC picit könnyelművé vált, a Valletta pedig gólt tudott szerezni, és a gól mellett még volt egy óriási ziccer, ami csak Dibusz remek védése miatt nem lett gól.

Szóval a 3-1 egyrészt kényelmes, hisz két gól előny azért nem kevés, másrészt mégsem kényelmes, hisz a Valletta idegenben betalált, ha úgy nézzük, nekik a 2-0-ás siker már továbbjutást ér. Ez persze csak a száraz statisztika, nehéz elképzelni, hogy az FTC a Valletta ellen 3-1-es előnyről kiesik.

Erre nem is fogadnánk, viszont arra igen, hogy a Fradi 2,5 lőtt gól alatt marad. Való igaz, a Ludogorets ellen is lőtt hármat, viszont ott tényleg minden összejött, és a Ludogorets-cel szemben a Valletta azért óvatosabb csapat.

Meg az is elég valószínű, hogy a Valletta nem fog egyből kinyílni, könnyen lehet, hogy az egész első félidőben óvatosabb focit játszik még, aztán csak a 2. félidőben vállal kockázatot. A máltai bajnoknak a gólszerzés mellett legalább olyan fontos, hogy ne kapjon egyet sem. Szóval mi egyáltalán nem számítunk nyílt meccsre, és arra sem, hogy a Fradi három gólt lőne. Azért ha megnézzük, az FTC-nek a Ludogorets elleni idegenbeli meccsen 3 kaput eltaláló lövése volt, mindhárom góllá érett. Ezeken kívül még három szállt mellé, szóval közel sem volt hatalmas offenzíva. Az meg elég valószínűtlen, hogy a Valletta ellen majd 3-4 kaput eltaláló lövésből megint hoz minimum három gólt az FTC. Épp az odavágó végjátéka mutatta meg, hogy a máltai bajnok ellen is végig koncentrálni kell hátul, mert annyira nem rossz csapat ez, hogy beleférjenek a hibák.

Címkék: sportfogadás, tipp,