BL-nyolcaddöntők voltak a reflektorfényben a Tippmixen is

2017-03-10
Fantasztikus mérkőzések és nyeremények

 

A 10. játékhét első felének – a hétfőtől szerdáig terjedő időszak – Tippmix-ajánlatát a labdarúgó Bajnokok Ligája négy aktuális nyolcaddöntős visszavágója határozta meg, már ami a legtöbb kifizetett nyereményt, valamint a legnépszerűbb fogadási eseményeket tömörítő rangsorokat illeti. Előbbi kategóriában egészen szenzációs kifizetések születtek, hiszen az ajánlatban szereplő BL-nyolcaddöntő visszavágók révén mind a négy esetben több százmillió forint került a helyesen tippelő fogadók zsebébe. A legjövedelmezőbb esemény – a kiegészítő fogadási lehetőségek nyereményeit is figyelembe véve – az 1-3-as végeredményt, és spanyol továbbjutást hozó Napoli – Real Madrid párharc volt, hiszen a játékosok 573,11 millió forinttal gazdagodtak jó tippjeiknek következtében! A Bayern München az Arsenal elleni idegenbeli visszavágót is 5-1-es sikerrel abszolválta, amellyel összesen 543,81 millió forintot „varázsolt” a fogadók pénztárcájába. A futballtörténelem egyik legnagyobb fordítását hajtotta végre a Barcelona gárdája, amely 4 gólos hátrányát ledolgozva, a visszavágón aratott 6-1-es diadalával kiejtette a Paris SG együttesét, 419,55 millió forintot érően. (Egyébként a bravúros Barcasiker pontos végeredményére 1 639 helyes tipp érkezett be.)A negyedik, a 10. héten megrendezett BL-nyolcaddöntős párharcot a Dortmund 4-0-s sikerrel, és a Benfica búcsúztatásával zárta, 266,63 millió forintos nyereményt biztosítva a tökéletesen fogadók széles táborának. A nemzetközi porondon ebben a szezonban nem érdekelt Chelsea az angol bajnokságban továbbra is megállíthatatlan, ezúttal a West Ham csapatával szembeni fővárosi derbit nyerte meg idegenben, 2-1 arányban, közel 115 millió forintos kifizetést generálva ezáltal.

 

Természetesen a kifizetési rangsor mellett a legnépszerűbb fogadási eseményeket górcső alá vevő toplistánkat – amelynek összeállításakor a kiegészítő fogadási lehetőségekre tett tippek is beszámításra kerültek – is a Bajnokok Ligája soros csatái dominálták. A Napoli – Real Madrid derbi itt sem talált „legyőzőre”, hiszen a 716 633 fogadáskötésnél nem akadt jobb számadat. A legközelebb a Barcelona – Paris SG ütközet járt az olasz-spanyol találkozó adatához, méghozzá 696 527 Tippmix-szelvényen szerepelve, de az Arsenal – Bayern München mérkőzés is közkedvelt volt a fogadók körében, 686 654 megkötött fogadással. A Dortmund – Benfica összecsapás sem panaszkodhatott fogadói érdektelenségre, 581 ezernél is több tippet generálva, ahogy az Alavés – Sevilla spanyol bajnoki sem, amely majdnem 562 ezer alkalommal tűnt fel a játékosok szelvényein.

 

Ilyen alkalmakkor, amikor a népszerűségi rangsor, és a kifizetési ranglista főszereplői kis túlzással megegyeznek, nem nevezhető csodával határos történésnek, hogy a hét legügyesebb Tippmix-fogadóival foglalkozó szegmensünkben is visszaköszönnek az ezen szegmensekben szereplő események. Egy egri Tippmix-játékos négyes kötésében helyt kapott valamennyi, héten letudott BL-nyolcaddöntős párosítás, ahol két alkalommal a mérkőzések alakulását, két alkalommal pedig a továbbjutó csapatot érezte meg kitűnő érzékkel, így 3-szor 200 forintos téttel 3-szor 258 552 forintot, vagyis összesen 775 656 forintot nyert!

 • Labdarúgás Napoli - Real Madrid - Mérkőzés alakulása Hazai vezetést szerez és vendég 9,50 Nyertes
 • Labdarúgás Arsenal - Bayern München - Mérkőzés alakulása Hazai vezetést szerez és vendég 9,00 Nyertes
 • Labdarúgás Benfica - Dortmund Ki jut tovább? Dortmund 1,68 Nyertes
 • Labdarúgás Paris SG - Barcelona Ki jut tovább? Barcelona 9,00 Nyertes

 

Egy pécsi Tippmix-játékos is jó megérzésekkel rendelkezett a keddi BL-nyolcaddöntők, valamint egy női válogatott labdarúgó találkozó kapcsán, amelyeket 3-as kötésben, egyszer 200, egyszer pedig 1 300 forintos téttel fel is adott, így 140 000, illetőleg 910 000 forintot, vagyis összességében 1 millió 50 ezer forintot nyert, kivívva ezzel elismerésünket!

 • Labdarúgás Napoli - Real Madrid Félidő/végeredmény Napoli/Real Madrid 20,00 Nyertes
 • Labdarúgás Arsenal - Bayern München
 • Félidő/végeredmény Arsenal/Bayern München 20,00 Nyertes
 • Labdarúgás (női) Németország - Anglia 1X2 Németország 1,75 Nyertes

 

A TippmixPrón is született milliós nyeremény: egy játékos 323 forintos alaptéttel – összességében 2 261 forinttal – játszotta meg két labdarúgó eseményből, illetőleg egy kézilabda összecsapásból álló Patent-típusú fogadását, és 1 millió 230 ezer 792 forintos számlagyarapodást regisztrálhatott! Labdarúgás Napoli - Real Madrid Félidő/Végeredmény Napoli/Real Madrid 20,00 Nyertes

 • Kézilabda Tonder - SönderjyskE 1X2 Döntetlen 7,25 Nyertes
 • Labdarúgás Oxford Utd. - Sheffield Utd.
 • Félidő/Végeredmény Oxford Utd./Sheffield Utd. 21,00 Nyertes

 

A játékhét első felének legnagyobb szenzációt keltő végkimeneteleivel a legváratlanabb eredmények között foglalkozunk kiemelten. Az Alavés és a Sevilla 1-1-es döntetlent jegyzett egymás elleni bajnokijuk alkalmával, sok sportfogadót meglepve ezzel (a végkimenetelre jegyzett 263 955 tipp több mint 17 százaléka így is helyes volt, 3,30-as nyereményszorzó mellett). Két másik, angol futballesemény pontosztozkodása is hasonlóan sok bosszúságot jelentett a játékosoknak. A Premier League keretein belül rendezett Manchester City – Stoke ütközetének gólnélküli döntetlenje (83 411 fogadás kevesebb mint 5 százaléka lett makulátlan, 6,50-es nyertes szorzóért) ugyanolyan váratlanul érte az eseményre tippelőket, mint az angol másodosztály 1-1-es végeredménnyel záruló Sheffield Wednesday – Burton párosítása (a regisztrált 173 814 tipp szintén kevesebb, mint 5 százaléka volt hibátlan, 3,30-as odds mellett).

 

A fogadók megint színes palettáról válogathattak akkor, amikor magyar érdekeltségű eseményekre kívántak fogadni. A férfi vízilabda-bajnokságunk két mérkőzése is kiemelt figyelmet kapott a játékosoktól. Az FTC – OSC csata (végeredmény: 8-9, a végkimenetelre tett 29 639 fogadásból 3 009 volt hibátlan, 2,07-es nyertes szorzóért) mellett ugyanis a Szolnok – Eger, 11-7-es Tisza-parti sikert hozó párharca is népszerű volt (a 18 780 fogadás közel 57 százaléka várt hazai diadalt). A honi jégkorongbajnokság rájátszásában a párharc 4. mérkőzésén a Diósgyőr bár gyorsan 2 gólos hátrányba került, végül 5-2-es diadalt jegyzett az Újpest vendégeként (a 25 140 tipp több mint 57 százaléka lett tökéletes, 2,15-ös nyereményszorzót érően), sok fogadó megelégedésére. A magyar férfi kosárlabdabajnokság nyugati rangadóján a Körmend simán, 23 pontos különbséggel rendezte le a Sopron csapatát, amely szintén papírformának megfelelő végeredmény (a mérkőzés győztesére regisztrált 19 360 fogadás közel 99,5 százaléka helyes lett, 1,18-as odds mellett). A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Szeged bravúros idegenbeli győzelmet ért el az R-N. Löwen Kronau vendégeként, 2,95-ös szorzót érően (a beérkezett 17 074 fogadásból 2 125 lett makulátlan). A női röplabda CEV Kupában a Békéscsaba nagyot harcolt a nevesebb olasz rivális, a Busto Arsizio elleni negyeddöntős párosítás első felvonásán, ám végül 3-1 arányú vereséget szenvedett (10 315 fogadásból 3 410 volt jó, 1,20-as nyertes oddsért). 

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt