BATE Borisov - Ruh Brest: Meglepetés-e a meglepetés?!

2020-04-04
A BATE Boriszov a fehérorosz bajnokság startjánál behúzott kézifékkel rajtolt. Ha nem engedi ki, a Ruh pedig tövig nyomja a gázpedált, semmi sem menti meg a hazai együttest az újabb pofontól.

BATE Borisov - Ruh Brest

Fehérorosz Premjer Liga

 

Online sportfogadás tipp: Ruh Brest +1,5 gól

Unibet odds: 1,76

Kezdés:  2020.04.04. 16:30

 

A fehérorosz élvonal egyik, ha nem a legjobb csapata a BATE Boriszov. Legutóbb mondjuk már lecsúszott a bajnoki címről, de ez előfordul a legjobbakkal is. Viszont a 2020-as idényt nagyon nem kezdte jól a BATE, ha így folytatja, akkor nemhogy bajnoki cím nem lesz, de még a kiesés ellen kell majd küzdeni.

Két forduló után ilyesmit kijelenteni badarság, hisz hiába nyitott két nagy zakóval a Boriszov, a fogadóirodáknál még így is a bajnoki cím első számú várományosa a BATE Boriszov csapata volt. A bukik tehát még bíznak ebben a csapatban, mi viszont annyira már nem.

Mivel kevés esemény van, ami konkurenciát jelent a fehérorosz bajnokságnak, így múlt héten mi is belenéztünk a BATE bajnokijába. Kíváncsiak voltunk, kisiklás volt-e a nyitófordulóban összeszedett zakó, de a Slavija Mozir ellen is nagyon rosszul nézett ki a Boriszov. Azt nagyon nehéz volt eldönteni, hogy egyszerűen a BATE ennyit tud, vagy bundázik. A végjáték is nagyon érdekes volt, mert fizikálisan a boriszovi játékosok nagyon nem voltak a toppon, gólhátrányban voltak, de képtelenek voltak labdát szerezni, igazából a Mozir játékosai passzolgattak, tördelték a játékot, a BATE focistáin pedig az akarat csírája sem mutatkozott meg. Nagyon enervált, nagyon unott csapat képét festette a BATE, és így már az első fordulós zakójuk sem tűnik akkora meglepetésnek.

Most ismét egy kiesőjelölttel találkozik, hisz a Ruh Brest az előző évben még a másodosztályban szerepelt. Ott a 3. helyet csípte meg, és osztályozón keresztül harcolta ki a feljutást. A Dinamo Minszket már megverte, és 1-0-ra kapott ki az Energetiktől, attól a csapattól, mely a Boriszovot 3-1-gyel intézte el.

A fogadóirodák mindezek ellenére bíznak a hazai együttesben, hisz a friss feljutó Ruh csapatára 9,50-es oddsot hoztak ki. Elég merész, szó, ami szó. Nem zárható ki, hogy a Ruh meglepetést okoz, hisz ezek az újonc csapatok óriási elánnal szoktak nekivágni az idényeknek feljutóként, és ez szinte minden bajnokságra igaz. Ha a BATE ismét azt a lagymatag, unott fociját teszi a pályára, akkor tényleg nem kizárt az újabb zakó sem. Mi picit azért óvatosabbak vagyunk, a mi tippünk, hogy egy gólnál többel a Ruh Brest nem kap ki. A Ruh +1,5 gól opció is 1,76-os szorzóval fogadható, ebben a BATÉ-ban nincs most benne a gála.

Címkék: sportfogadás, tipp,