Az ág is húzza a hajléktalan lottómilliomost

2014-02-07
Saját bevallása szerint kissé megbánta már Andraschek László, a hajléktalan lottómilliomos, hogy Magyarországon meglehetősen szokatlan módon a nyilvánosság elé állt. Ráadásul úgy tűnik, hogy mostanában egyre-másra érik a szerencsétlenségek.

 

Egy csapásra az érdeklődés középpontjába került Andraschek László, aki arccal, névvel felvállalta, hogy 630 milliót nyert a Skandináv lottón. – Egész nap csöng a telefonom, legalább százan hívtak már – sóhajtott a a lottónyertes.

 

A férfi bevallotta, hogy nagyon meglepte a hirtelen jött felhajtás, pedig számíthatott volna rá. Korábban ugyanis még senki sem vállalta fel nyilvánosan, hogy ekkora pénzt nyert Magyarországon. – Úgy érzem magam, mintha Győzike lennék, de én nem akarok sztár lenni – tette hozzá a szerencsés férfi, aki bevallja: kissé megbánta, hogy a nyilvánosság elé állt. - írja a Bors

 

Felesége, Anikó a Borsnak bevallotta: előző lakhelyükről a zaklatások miatt kellett elköltözniük.

– Értek minket zaklatások, sokan követeltek tőlünk pénzt, így inkább elköltöztünk. Egy hét múlva be is törtek a lakásba. Biztosan azt gondolták, milliókat találnak, de egy fillért sem hagytunk ott – mesélte az asszony.

 

Nem elég a betörés és a zaklatás, László autója tegnap az árokban kötött ki. Ez az az autó, amit először vásárolt a giganyereményből. – Amikor kiszálltunk, a vejem elfelejtette behúzni a kéziféket, a kocsi meg elgurult, be az árokba. Szerencsére sérülés nem történt – magyarázta a történteket a lottónyertes.

 

A házaspárnak egyébként szívügye, hogy a nyereményből egy szenvedélybetegeket és bántalmazott nőket segítő alapítványt szeretne létrehozni. Ezt szerdán újfent megerősítették a Borsnak. 

 

Nem ő az egyetlen, akit balszerencsék sorozata ér egy lottónyeremény után, külföldi példa van erre bőven - ezekről egy korábbi cikkünkben olvashat. 

 

Címkék: lottó, lottónyertes,