Az Unibet felvásárolta a BetChoice-ot

2012-03-02
Pár hete az Unibet bejelentette, hogy aláírt egy megállapodást Ausztrália vezető online bukméker vállalatával, a Betchoice Corporation Pty Ltd-vel, hogy 100%-ban felvásárolja a részvényeit.


Most a máltai online szerencsejáték cég hivatalosan is közzétette, hogy a felvásárlási folyamat befejeződött, a Betchoice 13,6 millió fontos áron az Unibet tulajdonába került. A tranzakcióval az Unibet rátette a kezét a meglehetősen gyorsan növő ausztrál online fogadási szektorra. 


„Örülünk, hogy az Unibet csoport tagjai lehetünk. ” - mondta Mark Morrissey, a Betchoice egyik alapítója. Ausztráliában tekintélyes piaci lehetőség van, és biztos vagyok benne, hogy az Unibet marketing és kockázatkezelési tapasztalatával, piacvezető sportfogadási kínálatával komoly mértékben tudjuk növelni piaci részesedésünket, és az Unibet az egyik legnagyobb márkává válhat Ausztráliában.”


Az Unibet 1997-ben alakult, az európai piac egyik legnagyobb privát tulajdonban lévő szerencsejáték szolgáltatója. Jelenleg több, mint 6,2 millió ügyfele van, 100 országból, oldalai 27 nyelven érhetőek el.