Az Old Traffordra látogat a Chelsea

2013-08-23
A két győzelemmel rajtolt Chelsea lesz a címvédő Manchester United vendége a Premier League hétvégi, 2. fordulójában.

 

A londoniak már egy előrehozott mérkőzést is lejátszottak, így hat ponttal vezetik a tabellát, de jól kezdett az MU is, amely az új vezetőedző, David Moyes első tétmeccsén 4-1-re nyert Swansea-ben.

 

A hétfő esti összecsapás egyik érdekessége, hogy a Chelsea már több ajánlatot is tett az MU sztárcsatáráért, Wayne Rooneyért, akit azonban nem akar elengedni a Vörös Ördögök vezetősége. Az átigazolási időszak még tart, és José Mourinho, a Kékek régi-új trénere a hírek szerint augusztus végéig egy újabb vételi ajánlattal rukkol majd elő a válogatott támadóért. A portugál szakember ugyanakkor azt mondta: a hétfői összecsapás előtt ez nem fog megtörténni.

 

A szakértők e két együttes mellett még a Manchester Cityt tartják számon a bajnoki címre esélyes csapatok között, a chilei Manuel Pellegrini irányította gárda a Newcastle United 4-0-s legyőzése után ezúttal az újonc Cardiff vendége lesz.

 

Az Arsenal, amely vereséggel kezdett, a Fulham otthonában lép pályára a hétvégén, míg a Tottenham Hotspur - amelynek legnagyobb sztárja, Gareth Bale a hírek szerint napokon, de lehet, hogy órákon belül aláír a Real Madridhoz - a Swansea-t fogadja. 

Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion az Everton vendége lesz a második fordulóban.

 

Premier League, 2. forduló: 

szombat:

Fulham-Arsenal 13.45 

Everton-West Bromwich Albion 16.00 

Hull City-Norwich City 16.00 

Newcastle United-West Ham United 16.00

Southampton-Sunderland 16.00 

Stoke City-Crystal Palace 16.00 

Aston Villa-FC Liverpool 18.30

vasárnap:

Cardiff City-Manchester City 17.00 

Tottenham Hotspur-Swansea City 17.00

hétfő:

Manchester United-Chelsea 21.00

 

Forrás: MTI

 

Címkék: labdarúgás,