Az MTK otthonában mutatkozik be az Újpest új edzője

2013-10-24
A szerdán edzőt váltott Újpest Hungária körúti vendégjátékával kezdődik pénteken a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulója.

 

A 15., kiesést jelentő helyen álló lila-fehéreknél ezen a meccsen debütál az új tréner, a szerb Nebojsa Vignjevic, aki a szezon végéig írt alá. Az Újpest utóbbi öt meccsén mindössze két pontot szerzett, míg az MTK hazai környezetben megvívott eddigi hat összecsapásából csupán kettőt tudott megnyerni. A lila-fehérek idegenbeli mérlege szintén gyenge: öt meccsből 1-1 győzelem és döntetlen, valamint három vereség.

 

A listavezető és saját stadionjában százszázalékos Videoton FC ezúttal a Budapest Honvédot fogadja, s a kispesti gárda nagy meglepetést okozna azzal, ha pontokat rabolna Székesfehérvárról. 

 

A címvédő Győri ETO - amely sorozatban három győzelemnél jár - az újonc Puskás Akadémiát látja vendégül, a már hétmeccses sikerszériát maga mögött tudó második Diósgyőr pedig Szombathelyen próbálja tovább javítani a klubcsúcsot.

 

A fővárosi csapatok közül a legelőkelőbb helyen álló, a negyedik pozíciót elfoglaló Ferencváros ezúttal a Mezőkövesdet fogadja - az új aréna építése miatt továbbra is - a Puskás Ferenc Stadionban.

 

OTP Bank Liga, 12. forduló:

péntek:

MTK Budapest-Újpest FC 19.00, v: Andó-Szabó

szombat:

DVSC-TEVA - Lombard Pápa Termál FC 14.00, v: Szabó Zs.

PMFC-Matias - Kaposvári Rákóczi 16.00, v: Vad II

Ferencváros - Mezőkövesd-Zsóry FC 16.00, v: Solymosi

Kecskeméti TE-Phoenix Mecano - MVM Paks 18.00, v: Németh Á.

Szombathelyi Haladás-Diósgyőri VTK 20.00, v: Farkas Á.

vasárnap:

Videoton FC-Budapest Honvéd 16.30, v: Bognár

Győri ETO FC-Puskás Akadémia 18.30, v: Kassai

 

Forrás: MTI

 

Címkék: labdarúgás,