Az Arsenal kiesett, de győzelmében megérte bízni a Tippmixen

2015-03-26
A 12. heti Tippmix-ajánlat szerves részét képezte a négy, a hétre maradt labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágó, amely a szokásokhoz híven komoly fogadási kedvet generált a tippmixelők széles körében.

 

Mindezt a legnépszerűbb események rangsorában fellelhető számadatok is alátámasztják, hiszen három olyan BL-párharcot találunk toplistánk képzeletbeli dobogóján, amelyekre egyenként közel 300 ezer alkalommal kötöttek fogadást a játékosok. Az élen a Dortmund – Juventus német – olasz derbi zárt, méghozzá – a kiegészítő fogadási lehetőségeket is figyelembe véve – 299.960 alkalommal feltűnve fogadóink szelvényein. Ettől alig maradt el a másik két dobogós: a Monaco – Arsenal csata 295.528-szor késztette fogadáskötésre a játékosokat, míg az Atlético Madrid – Leverkusen párharc második felvonása 293 376 fogadást generált. A még nem említett BL-ütközetnek sem kell érdektelenségre panaszkodnia, a Barcelona – Manchester City találkozó közel 260 ezer fogadáskötéssel párosult, ami szintén parádés adat. A BL-hez nem köthető fogadási események közül a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság Lyon – Nice meccse bizonyult a legnépszerűbbnek, ugyanis több mint 166 ezerszer került fel a játékosok Tippmix-szelvényeire.

 

Két Bajnokok Ligája-összecsapás alaposan „meghálálta” a fogadók körében jegyzett népszerűséget, lévén a legtöbb kifizetett nyereményt összefoglaló toplistánk első 5 helyezettje között is szerepelnek. Az Arsenal hősiesen próbálta a maga javára fordítani a Monacóval vívott párharcot, és bár továbbjutást nem értek erőfeszítéseik, a londoniak Franciaországban jegyzett 2 gólos sikerének köszönhetően a tippmixelők – a kiegészítő fogadásokkal együtt – összesen 184,79 millió forintos nyereménynek örülhettek. Az Atlético Madrid tizenegyesekkel ejtette ki a Leverkusent, a rendes játékidő végeztével 1-0 állt az eredményjelzőn, ami sok fogadónak jelentett boldogságot, méghozzá 182,60 millió forint értékben. A múlt hétvégén rendezték a spanyol élvonal legnagyobb derbijét, a bajnoki kereteken belül 170. alkalommal kiírt El Clásicót, amelyen a Barcelona otthon tartotta a három pontot a Real Madrid ellenében elért 2-1-es diadallal, ami a számok nyelvén 143,48 millió forintos nyereményt jelentett. A Chelsea izzadtságos munkával ugyan, de győzni tudott a Hull City stadionjában letudott angol élvonalbeli bajnokin, és a 2-3-as vendégsiker közel 135 millió forint kifizetésével társult. A Real Sociedad a spanyol bajnokságban hozta a „kötelezőt”, 3-1-re legyőzve a ligautolsó Cordoba csapatát, ami 133 millió forintos nyereményt jelentett a helyesen tippelőknek.

 

A mögöttünk hagyott hétvégén számos, európai szinten is nagycsapatnak nevezhető labdarúgóklub kapott pofont esélytelenebbnek tartott riválisától, amely történésekkel a legváratlanabb eredményekkel foglalkozó szegmensünkben találkozhatunk. Kiemelkedik a mezőnyből a hazája bajnokságát utcahosszal vezető Bayern München hazai, 0-2-es fiaskója a Mönchenglabdach csapatával szemben, ahol a meglepetés erejét jól jelzi a 13,00-s nyertes odds is (és persze az is, hogy 54.777 szelvényből 5.612 helyes tipp született). A francia labdarúgó-bajnokság aranyérmére pályázó Lyon is saját közönsége előtt szaladt bele a késbe, méghozzá a Nice gárdájától vereséget szenvedve (végeredmény: 1-2, 166.655 szelvényből 1.018 tökéletes tipp, 6,25-ös szorzó mellett). A portugál klubfutball egyik gigásza, a Benfica sem járt jobban sorstársainál, a „Sasok” ugyanis a Rio Ave otthonából távoztak üres kézzel, 2-1-es vereségük következtében (48.692 szelvényből 1.955 hibátlan tipp, 6,85-ös nyertes oddsért). A Roma labdarúgócsapatának gyatra formáját jól jelzi a Sampdoriával szemben letudott, és 0-2-re elveszített olasz bajnoki találkozó végeredménye is (134.922 szelvényből így is született 10.232 jó tipp, 5,20-as szorzó mellett).

 

Mindkét, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében érdekelt magyar klubcsapat kedvező helyzetből várta visszavágóját, és a honi sportbarátok legnagyobb örömére mindkét együttes újabb győzelmet – ezzel pedig továbbjutást – jegyzett, így a magyar érdekeltségű események taglalását is ezen két összecsapással illendő kezdeni. A veszprémiek valódi támadó kézilabdát hozó meccsen 6 egységgel bizonyultak jobbnak a spanyol Naturhouse La Riojánál (17.524 szelvényből 16.948 helyes tipp, nyertes odds: 1,05), míg a Szeged kézisei újabb szenzációt jegyezve másodszor is felülmúlták az esélyesebbnek tartott német R-N. Löwen Kronau csapatát (végeredmény: 31-29, 36.282 szelvényből 20.443 hibátlan tipp, 3,20-as szorzóért). A magyar labdarúgó-bajnokság soros fordulójában is születtek olyan eredmények, amelyek a sportfogadók többségének örömet okoztak. A fővárosi örökrangadón az FTC 2-0-s győzelmet jegyzett az MTK-val vívott csata alkalmával (101.959 szelvényből 76.831 tökéletes tipp, 1,70-es oddsért), a Debrecen pedig egy 1-0-s, Diósgyőrrel szembeni sikerrel (56.967 szelvényből 40.449 jó tipp, 1,73-as nyereményszorzó mellett) próbálta feledtetni az utóbbi hetekben mutatott rossz formáját. A hazai férfi kosárlabda-bajnokság felsőházának egyik derbijén az Atomerőmű sérülésektől tizedelve nem bírt a Sopronnal, így a kisalföldiek értékes, és egyben meglepő győzelemmel távoztak Tolna megyéből (eredmény: 64-68, amelynek váratlanságát jelzi, hogy 26.131 szelvényből 479 helyes tipp született csupán, 3,70-es nyertes oddsért).

 

A 12. hét legügyesebb fogadója címet egy budapesti Tippmix-szelvény tulajdonosa érdemelte ki. A Zuglóban feladott 7-es kötést 200 forintos téttel játszotta meg a fogadó, és mivel egyetlen hibás tippje sem akadt, busás haszonnak örülhetett, ugyanis 190 ezer forintot nyert, amelyhez ezúton is gratulálunk!

  • Nitra - B. Bystrica 1.m. H
  • SZKA Szentpétervár - Dinamo Moszkva 5.m. D
  • Pardubice - Litvínov 4.m. D
  • Mladá Boleslav - Trinec 4.m. V
  • Brynäs - Skelleftea 4.m. V
  • Lulea - Frölunda 4.m. H
  • Vienna Capitals - Alba Volán 6.m. D

 

A Tippmixprón az elmúlt héten is kiemelkedő nyereményeket biztosítottak akár a kombinációs, akár az úgymond hagyományos kötésben megfogadott szelvények is. Egyik sportfogadó 4/5-ös kombinációs játéktípussal, 1.500 forintos alaptéttel – összesen 7.500 forintot kockáztatva – talált el ötből öt eseményt helyesen, jutalma pedig 417 991 forintos számlagyarapodás lett. Egy másik interneten játszó fogadó egy tökéletesen összeállított 10-es kötéssel „kaszált” nagyot, lévén 500 forintos tétre nyert 340.022 forintot. Akadt olyan fogadó is, aki a „Lucky15” elnevezésű játéktípus mellett tette le a voksát 500 forintos alaptéttel – mindent figyelembe véve 7.500 forinttal – játszva, és mivel nem volt rontott tippje, 135.021 forintos nyereménynek örülhetett. Természetesen még ennél kisebb rizikót vállalva is lehet szép summát nyerni megfelelő tippek leadásával. Erre jó példa azon sportfogadó, aki 9/10-es kombinációjával 10 forintos alaptét – összességében 100 forintos kockázatvállalás – mellett nyert 47.748 forintot. Minden nyertesnek szívből gratulálunk!

 
Forrás: Szerencsejáték Zrt