Ausztrál lóverseny tippek május 6. szerda

2015-05-05
Szombati mérlegünk: 23 említett ló /12 helyezett. Volt egy 8,5 és egy 5-szörös szorzóért ajánlott nyerő lovunk. Holnap Pinjarra-ba megyünk.

Szombaton ismét nagyszerű futamokat láthattunk Morphetville-ben, 23 lóról tettünk említést, közülük 12 helyezett lett, 1 telivér pedig nem indult.

Külön kiemelnénk, hogy az Ausztrálázsiai Kupán az általunk favorizált Delicacy nyert 8,5-szeres, míg a Sengster Kupán favoritként említett Miracles of Life diadalmaskodott majd' 5-szörös szorzóért.

Szerdán Pinjarra-ban rendeznek futamokat, ezekből válogatunk.

 

Pinjarra - 1. futam

 

Az első futamban mindjárt meglepetésre számítok. A fogadóirodák által lebecsült Smiley Kyle április 28.-án nyert egy tesztfutamot Lark Hill-ben. Ez önmagában nem nagy eredmény, ám ha figyelembe vesszük, hogy a 10 fős mezőnyben nem nagyon találunk nyertes lovat, átértékeli a helyzetét. A legkevesebb súllyal indul, és Lucy Warwick fogja hajtani, ez mindenképp egy dobogó közeli eredményt hozhat. Ha sikerül, 3,4-szeres pénzt fizetnek a fogadóirodák.

További helyezettre várom Royal Lizzie-t 1,53-, és Greystat-ot 1,8-szoros szorzóért.

 

Pinjarra - 4. futam

 

Coodawa Rose eddigi 6 indulásából 3 második helyet ért el. Legutóbb egy hete lett Bunbury-ben második. Remek formában van, és ebben a nyeretlen mezőnyben neki van a legjobb mérlege. Győzelmére 2,8-szoros szorzón fogadhatunk.

További helyezettre várom Rambo  N'grato-t 1,8-, és Freeloader-t 1,83-szoros szorzóért.

 

Pinjarra - 7. futam

 

Next Contestant utolsó 5 futásán 4 helyezést ért el, egyszer nyerni is tudott. Legutóbb 10 napja második lett Ascot-ban, és ez mindenképp remek formáját bizonyítja. A 15 fős mezőnyben nagyon nehéz dolga lesz, de bízom egy újabb dobogós helyezésében, erre a fogadóirodák 2-szeres pénzt fizetnek.

További helyezettre várom Balmaya-t 3,2-, és Crystal Gardens-t 1,91-szeres szorzóért.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,