Ausztrál lóverseny tippek 2015. január 29 csütörtök

2015-01-28
A szerdai Ascot-i versenynapra 23 lovat vártunk helyezettre, közülük 13 az is lett. Kiemelnénk, hogy a nap favoritjaként említett Red Ora könnyen nyerte futamát. Az 5. futamban a fogadóirodák által esélytelennek, de nekünk esélyesnek számító Regal Commander második lett, ezzel hozva 5-szörös pénzt a rá fogadóknak!

 

Csütörtökön Albany-val foglalkozunk.

 

Albany - 1. futam

 

Inflagrante eddigi 7 futama során mindössze 2 helyezést ért el, azt is legutóbbi 2 futamán Mount Barker-ben. Jó formában és a legkönnyebb súllyal könnyen lehet dobogós.

Helyezettre várom még The Express-t és Aqua Torio-t.

 

Albany - 2. futam

 

War Ksar legutóbb 10 napja futott, és 3. lett Mount Barker-ben. Előtte is dobogós lett, és ezzel az eredménnyel kiemelkedik a mezőnyből.

Helyezettre várom még Drumfire-t és Purist-ot. 

 

Albany - 3. futam

 

A harmadik futamban And So I Am emelkedik ki. Legutóbb 13 napja második lett Bunbury-ben, Közepes súllyal indulva ismét előkelő helyen végezhet.

Helyezettre várom még Lightning Point-ot és Our Flying Circus-t.

 

Albany - 4. futam

 

Hezadoozie legutóbb 13 napja Bunbury-ben nyert. A távon még nem indult.

Helyezettre várom ebben a szoros mezőnyben Korolenko-t és Elsa's Girl-t.

 

Albany - 5. futam

 

Fathoms of Gold eddigi 8 versenye során 5 helyezést ért el, 2 győzelemmel. Legutóbb Ascot-ban 11 napja csak 10. lett. Most itt a lehetőség egy könnyebb mezőnyben a javításra.

Helyezettre várom még Canna Lily-t és Jetson Express-t.

 

Albany - 6. futam

 

Ebben a futamban nagyon tapasztalt lovak futnak. A 10 induló eddigi eredményei nagyon közel vannak egymáshoz, így nehéz a tippelés. Trichologist-et, Torridale-t és Daintree Road-ot várom a dobogóra.

 

Albany - 7. futam

 

Bindaree Lady legutóbbi két itteni futamán egy győzelmet és egy második helyet szerzett, az utóbbit 20 napja. Nagy esélyes most is ebben a mezőnyben.

Helyezettre várom még Our Royal Demon-t és Secure The Sky-t.

 

Albany - 8. futam

 

Husstobegold szorzóját nem értem a holnapi versenyben. Eddigi 6 futamán 3 helyezést ért el, legutóbb 10 napja Mount Barker-ben nyeri is tudott. Takahide Ikenusi lovagolta akkor, és most is ő fogja hajtani a telivért. Albany-ban eddig egy indulásából egy második helyezése van. Közepes súllyal könnyen a dobogóra érhet, erre most 4-szeres szorzót fizetnek a fogadóirodák.

Helyezettre várom még Billestrini-t és a 10 napja első versenyét rögtön megnyerő Manhattan Cat-et.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,