Ausztrál lóverseny tippek 2015. január 10.

2015-01-09
Mára 23 lóból 12 helyezett lett, 1 nem indult, a 8 futamból 5-nél említettük a végső győztest.
Holnap Ascot-ban is rendeznek futamokat, erről írunk bővebben.

 

Ascot - 1. futam

 

Madassa eddig mindhárom futamán helyezést ért el, egyszer nyert. Legutóbb 6 napja Bunbury-ben lett második. A távon egy második helyezése van.

Helyezettre várom még Stable Secret-et.

 

Ascot - 2. futam

 

London Line még csak 2 futamon indult, de mindkét futamon helyezést ért el, ráadásul az egyiket nyerte. Eddig csak ezen a helyszínen indult. Legutóbb 8 napja második lett. A legnehezebb lesz a mezőnyben, de így is nyerhet.

A többi lónak gyakorlatilag ez lesz az első hivatalos versenye, de a tesztfutamok alapján én Chantski-t és Crazy Moo-t várom a dobogóra.

 

Ascot - 3. futam

 

Ebben a futamban 3 ló emelkedik ki, nem is részletezném, őket várom az első háromba: Settles Creek, Klondike King, Belle La Vie.

 

Ascot - 4. futam

 

Dragonlead eddig idén 8 futamon indult, 4 helyezést ért el 2 győzelemmel. Legutóbbi 2 versenyét itt teljesítette, egy első és egy második helye van. Elég alacsony súllyal indul, megszerezheti a következő győzelmét.

Helyezettre várom még Kiroy Boy-t és Pants On Friar-t.

 

Ascot - 5. futam

 

Sujet a nap legnagyobb favoritja. Ebben az évben eddig 6-szor indult, és 4-szer nyert. Már kétszer nyert itt, legutóbb 8 napja. A távon mindig helyezést ért el.

Dobogóra várom a 8 napja Sujet által legyőzött Flytengo-t és Dawn Approach-ot.

 

Ascot - 6. futam

 

Shining Knight eddig idén 8 futamon indult, 7 helyezést ért el 2 győzelemmel. Gyakorlatilag csak itt versenyez, és ilyen rövidebb távokon. Ezen a távon 1 indulásából 1 győzelme van.

Helyezettre várom még Benito-t és Cool Trade-t.

 

Ascot - 7. futam

 

Nardini nagy esélyes. Idén mind az 5 futamán helyezett lett, két győzelemmel. Szerdán nem indult, most egy könnyebb futamban összejöhet a győzelem, hiszen majdnem a legkisebb súllyal indul Adam Durrant lova.

Helyezettre várom még Wink And a Not-ot és Clinkng-et.

 

Ascot - 8. futam

 

Shalo a nap másik nagy favoritja. Idei 8 futamából 7 helyezést ért el 3 győzelemmel. Legutóbb 16 napja nyert itt. 

Helyezettre várom még Power Punch-ot és Diversicolor-t.

 

Lesz holnap Gold Coast-ban egy 2 millió dollár összdíjazású futam is, ahol a kétévesek küzdenek, magyar idő szerint 06:25-kor.

 

A 21 fős mezőny legnagyobb favoritja Wicked Intent. Karrierje során mindössze 4 futamon indult de 3-szor nyert, és 1 második helye van. Sajnos ezáltal ő indul a legnagyobb súllyal, de egy helyezésre most is jó lehet kb. 2-szeres szorzóért. Legutóbb 13 napja futott itt, akkor lett második.

Helyezettre várom még ebben a futamban Frequendly-t és Surf Seeker-t.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny,