Ausztrál lóverseny tippek 2015. április 4. szombat

2015-04-03
Szombaton az Ascot-i versenypályán rendeznek futamokat, ma innen válogattunk tippeket.

 

Ascot - 1. futam

 

A mindössze hatfős mezőnyből Temporise a nagy esélyes. Idei 5 futamából 4 helyezése van, 3-szor nyerni is tudott. Legutóbb 34 napja lett második itt. A mezőny nem könnyű, de egy újabb győzelemre 1,6-szoros szorzón fogadhatunk.

A másik helyezettre a mindig jól szereplő Flytengo-t várom 1,8-szoros szorzóért.

 

Ascot - 2. futam

 

Ebben a futamban 13 ló indul. Nehéz a tippelés, mivel a legtöbb telivér most futja első komoly versenyét. Helyezettre várom Move On Notice-t 1,33-, Essayez-t 2,2-, és Jevilla-t 3,1-szeres szorzóért.

 

Ascot - 3. futam

 

Travellin eddig mindössze egy hivatalos versenyen indult itt, rögtön 2. lett. Most könnyű súllyal ismét a dobgóra állhat, erre 1,33-szoros szorzón fogadhatunk.

További helyezettre várom Rule to Wyn-t 1,67-, és Mr. Motown-t 2,25-szörös szorzóért.

 

Ascot - 4. futam

 

Already Famous mindig jól szerepel, legutóbbi 8 futamán zsinórban a dobgós helyek valamelyikére ért be. Bízva a folytatásban ismét fogadhatunk erre, 1,5-szörös szorzóért.

További helyezettre várom Saxy Grace-t 1,44-, és Scenic Lord-ot 2,1-szeres szorzóért.

 

Ascot - 5. futam

 

Proceedwithcaution legutóbb 2 hete hatalmas győzelmet szerzett itt. Igazán jó lovak nincsenek a mezőnyben, így ismételhet is holnap. Újabb győzelmére 3,8-szoros szorzón fogadhatunk.

Dobogóra várom Tower of Lonthro-t 1,73-, és Purple Tiger-t 2,88-szoros szorzóért.

 

Ascot - 6. futam

 

Ez a futam is nagyon erősnek bizonyul, remek lovak indulnak. Properantes utolsó 2 versenyét nyerte itt. Nem kérdés, hogy nagy favorit, de most nem érzem olyan erősnek, ezért a helyezettre fogadást 1,91-szeres szorzón jobban ajánlanám.

Dobogóra várom még Lunar Eclipse-t 1,8-, és Tiger Red-et 4,5-szörös szorzóért.

Ebben a futamban fut Belle La Vie is, aki eddig nagyszerű formában volt, ám az utolsó futamát látva holnap szinte biztos, hogy nem nyer. Akinél van ilyen, hogy nem nyer opció, annak azt is javaslom erre a futamra.

 

Ascot - 7. futam

 

Ebből a mezőnyből is szinte megtippelhetetlen, hogy ki nyer. Dobogóra várom Seeker-t 1,73-, Marchand-ot 2,1-, és Wombie's Legacy-t 2,35-szörös szorzóért.

 

Ascot - 8. futam

 

Highly Secret a futam favoritja. Remek formában van, utolsó 8 futamából 7-ben a dobogón végzett. Legutóbb egy hete nyert is itt. A legnehezebb súllyal indul, így helyezettre 1,62-szeres szorzóért fogadhatunk rá.

Dobogóra várom State Form-ot 2,5-, és Galaxon-t 2,62-szeres szorzóért.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,