Ausztrál lóverseny tippek - március 19., csütörtök

2015-03-18
A csütörtöki futamok közül Pinjarra-val foglalkozunk részletesen.

 

A mai napra 24 lovat említettünk, közülük 9 helyezett lett, 5 telivér nem indult.

 

Pinjarra - 1. futam

Az első futamban nagyon keveset futott telivérek indulnak. Nagy esélyes Express Snooper aki nyert már tesztfutamot is, de legutóbb Ascot-ban 11 napja negyedik lett. Győzelmére 2,8-szoros szorzón fogadhatunk a bet365.com fogadóirodánál.

További helyezésre várom még Aquarian Girl-t 1,73-, és Cyberpunk-ot 2,5-szeres oddszért.

 

Pinjarra - 2. futam

Dynamic Express eddig mindössze egy hivatalos versenyen indult, két hete második lett itt. Előtte 5 tesztfutamból mindegyiken helyezett lett. Ebben a szoros mezőnyben arra, hogy ismét helyezett lesz, 1,45-szörös szorzóért fogadhatunk.

A másik nagy esélyes Tales Of Summer, az ő győzelmére 2,2 körüli szorzón fogadhatunk.

Harmadik helyezettre Trojan Rythm-et várom 1,8-szoros oddszért.

 

Pinjarra - 3. futam

Stephandsom eddigi 7 futama során 4 helyezést ért el, de még nem tudott nyerni. Legutóbb két hete lett második itt. Most közepes súllyal megszerezheti első győzelmét, erre a bet365.com fogadóirodánál 2,1-szeres szorzón fogadhatunk.

Dobogóra várom még Glacial Drift-et 2,38-, és Pirate's Fortune-t 2,75-szeres oddszért.

 

Pinjarra - 4. futam

Tiger Red eddigi 3 futamán mindig helyezett lett, de még nem nyert. Legutóbb két hete harmadik lett itt. Ő a legnehezebb a mezőnyben, de akár nyerhet is, erre 3,8-szoros szorzón fogadhatunk.

Dobogóra várom még Arcadia Delight-ot 1,8-, és Mudlode-ot 2,25-szörös oddszért.

 

Pinjarra - 5. futam

Az ötödik futamban nagyon kiegyenlített a mezőny, így a tippelés is nehéz. Forma alapján Infathauted-et 1,83-, The High Road-ot 2,5-, és Obsidian Jewel-t 3,5-szorzóért várom a dobogós helyekre. 

 

Pinjarra - 6. futam

Masarari eddig mindössze egy hivatalos versenyen indult, 84 napja Ascot-ban lett harmadik. Előtte 6 tesztfutamból mindegyiken helyezést ért el. Győzelmére 3-szoros szorzón fogadhatunk.

Dobogóra várom még Dark Alert-et 2,1-, és Paolo Verde-t 3,1-szeres oddszért.

 

Pinjarra - 7. futam

Polyrio eddigi 7 futamán 5 helyezést ért el, legutóbb egy hete Bunbury-ben lett harmadik. Arra, hogy ismét a dobogón végez 1,53-szoros szorzóért fogadhatunk.

Helyezettre várom még Run for Rum-ot 1,8-, és Lequest-et 2,88-szoros oddszért.

 

Pinjarra - 8. futam

Ebben a futamban is nagyon nehéz megtippelni a dobogós helyeket. Én Sleepy Striker-t 2,2-, Fizza Ma Wizza-t 4,5, és Vigorhesta-t 2,88-szoros szorzóért várom helyezettre.

 

Pinjarra - 9. futam

Bravo Romeo idei 3 futamán 2 helyezést ért el, egy győzelemmel. Legutóbb két hete nyert Bunbury-ben, elég magabiztosan. A legnehezebb súllyal indulva is könnyen a dobogós helyek valamelyikére érhet, erre 2,5-szeres szorzóért fogadhatunk a bet365.com fogadóirodánál.

Helyezettre várom még Regal Commander-t 1,67-, és Wobbegong-ot 3,2-szeres oddszért.

 

Pinjarra - 10. futam

Ebben a futamban is szinte lehetetlen a tippelés. Én Fashion Forward-ot 3,4-, Fathing Fast-ot 2,2-, és Lil Kim-et 5-szörös szorzóért várom a dobogós helyekre.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,