Ausztrál lóverseny tippek - kedd

2014-12-15
A tegnapi felemás nap után kedden megpróbáljuk javítani a mérlegünket! Ismét 3 helyszín közül válogatunk!

 

Cessnock - 5. futam

Az 5. futam egyik esélyese Tutelina. Egy elég kiegyensúlyozott futamban indul, de a forma és statisztika egyértelműen mellette szól. 9 indulásából 4 helyezés, utolsó 5 futamán 3 helyezés, legutolsó futamát megnyerte. Ezen a távon pedig 3 indulás, 2 helyezés. 54 kg-mal indul, ami közepesnek mondható. Győzelmére 6, helyezésére 2,2-es körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Offairo-t és On Tap-ot.

 

Cessnock - 6. futam

A 6. futam két esélyes lova Artlee és Daintree Boy. 

Artlee mindössze 2 futamon indult, de mindkettőt nyerte. Legutóbb június 21-én nyert, tehát sokat pihenhetett. A távon még nem indult. Sokatmondó adat lehet, hogy legutóbbi versenyén az utolsó kanyarban még 4. volt, és végére feljőve nyert. Győzelmére 3-as, helyezésére 1,3 körüli szorzón fogadhatunk.

Daintree Boy 3 futamán 2 helyezéssel büszkélkedhet. Legutóbb szeptember 14-én futott és 3. lett. Jó formában érkezik, a távon egyszer indult és nyert is. Helyezésére 1,3 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Cash Spinner-t.

 

Queanbeyan - 2. futam

A futam kimagasló lova Miss Sakkara. 5 indulásából igaz, hogy nem nyert még, de 3 helyezésével mindenképp favorit. November 17-én futott legutóbb, és 3. lett. Most is helyezettre jóslom, amire 1,4 körüli szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Zakruger-t és Smoke Alam-ot.

 

Szerdán újra Ascot is benne lesz a programban, a következő írásunk csak azzal a pályával fog foglalkozni.

 
~ druzsinlaci ~
Címkék: lóverseny, tipp,