Ausztrál lóverseny tippek - január 17, szombat

2015-01-16
A mai 24 ló közül 13 telivér lett helyezett. Érdemes megemlíteni, hogy az 6. futamban tippelőnk Gold Hoffa-t emelte ki, és 12-szeres szorzóval nyerte futamát!
Szombaton ismét Ascot a választott helyszínünk.

 

Ascot - 1. futam

Tick Tick Bloom idei 10 futamából 7 helyezést ért el 5 győzelemmel. 15 napja itt csak He or She verte meg, és mivel ezen a futamon nem indul, így Tick Tick Bloom a nagy esélyes. William Pike lovagolja, remek hajrájával biztosan az elsők között lesz.

A másik helyezettre High Appeal-t várom.

 

Ascot - 2. futam

Volkoff utolsó 3 versenyét Ascot-ban futotta, minden nyerte is. Legutóbb 9 napja nyert 1000 méteren, most 200 méterrel hosszabb a táv, de nem okozhat gondot neki az első 3-ban végezni.

Red Ora lehet rá veszélyes, aki eddig mindkét hivatalos versenyét megnyerte, legutóbb 9 napja nyert ő is ezen a helyszínen. A távon még ő sem indult. Mivel csak 7 induló lesz, 2 helyezett lóra fizetnek a fogadóirodák.

 

Ascot - 3. futam

Military Ruler idei 5 futamából 3 helyezést ért el, egy győzelemmel. Legutóbb 19 napja futott Bunbury-ben és 4. lett. Ascot-ban 2 indulásából 2 helyezése van de még nem nyert. Most a legnehezebb lóként esélyes a győzelemre is.

Helyezettre várom még Fathing Fast-ot és Poets Prince-t.

 

Ascot - 4. futam

Tre Amici 8 futamából 5 helyezést ért el 3 győzelemmel. Most nem ő a favorit, de ennek ellenére és dobogóra várom most is. Legutóbb 23 napja nyert itt. Zsokéjával 6 indulásából 5 helyezés a mérlege.

Helyezettre várom még Foxalicious-t és Nightingale Road-ot.

 

Ascot - 5. futam

Egy elég kiegyenlített futamban nem emelnék ki egy lovat sem, de a forma alapján én Longma-t, Rusty Peaches-t és Kim Mini-t várom a dobogós helyekre.

 

Ascot - 6. futam

Bachelor's Prospect idei 7 futamából 4 helyezést ért el, 3 győzelemmel. Legutóbb 15 napja második lett itt. A távon 3 indulásából 2 győzelme van.

Veszélyes lehet még Cougar Nights aki 8 indulásából 3 győzelmet szerzett. 

Helyezettre várom még Studio Firty Four-t.

 

Ascot - 7. futam

Shalo a nap legnagyobb esélyese. 9 futamából 8 helyezést ért el 4 győzelemmel. Utolsó 2 versenyét zsinórban nyerte itt, ám az utolsót mindössze 6 napja. Zsokéjával 2-szer indult, 2-szer nyert.

Helyezettre várom még Wink and a Nod-ot és Vacallo-t.

 

Ascot - 8. futam

Ebben a futamban Confusing szorzóját nem értem. 10 indulásából 5 helyezése van 2 győzelemmel. Legutóbbi 3 futamán 2 győzelmet és egy második helyet szerezett itt Ascot-ban. Közepes súllyal indulva mindenképpen esélyes a dobogóra.

Helyezettre várom még Dabang-ot és Raindance Maggie-t,

 

Az ausztráliai lóversenyek körül kialakult doppingbotrányról csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy sportfogadás szempontjából a pályán elért eredmény számít. Így "mi, sportfogadók" szemszögéből nem számít doppingolt-e egy ló vagy sem.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,