Ausztrál lóverseny tippek - február 14., szombat

2015-02-13
Szombaton ismét versenynap Ascot-ban, ezzel a helyszínnel foglalkozunk részletesen.

 

A mai futamok Mooneey Valley-ben a rossz időjárás miatt sajnos elmaradtak, így minden megtett tét visszafizetésre került.

 

Ascot - 1. futam

Ignition szezonbeli 9 indulásából 3 helyezést ért el 1 győzelemmel. Legutóbb 37 napja harmadik lett itt. Helyezésére 2,1-szeres szorzón fogadhatunk a bet365.com fogadóirodánál.

További dobogós helyezésekre várom Jestpatim-ot 2,1-, és Sanctitude-t 2,38-szoros pénzért. 

 

Ascot - 2. futam

Ye Olde utolsó 3 futamán mindig második lett. Legutóbb egy hete tette ezt Bunbury-ben. Most is dobogóra várom 1,73-szoros oddszért.

Helyezettre várom még Young Lionel-t 1,36-, és Peck-et 1,91-szeres pénzért. Aki bátrabb, annak érdemes megtenni Ye Olde-t és Young Lionel-t Quinella-ban megtenni, ami annyit jelent, hogy a két ló lesz az első két helyezett, bármilyen sorrendben. 

 

Ascot - 3. futam

Temporise szezonbeli 6 futamából 3-at nyert. Legutóbbi 2 indulásából nyert, ráadásul itt, helyben. Most 69 nap pihenő után tér vissza, nagy esélyes a győzelemre is, de én a dobogóra várom 1,67-szeres oddszért.

Helyezettre várom még Flytengo-t 1,67-, és Roman Knows-t 3,5-szeres pénzért.

 

Ascot - 4. futam

Carry The Nation utolsó 2 futamát nyerte itt, legutóbb 13 napja diadalmaskodott. Adam Durrant lova ha nyer, akkor a bet365.com fogadóiroda 5-szörös pénzt fizet.

Helyezettre várom még Petrol Power-t 1,83-, és New Time-ot 1,91-szeres oddszért.

 

Ascot - 5. futam

Red Ora a nap egyik favoritja. Eddig veretlen, 4 indulásából 4 győzelem a mérlege. William Pike-al eddig 3-szor nyert, és holnap megszerezhetik együtt a következő sikerüket. Győzelmére 2,4-szeres pénzt fizetnek.

Helyezettre várom még Rommel-t 1,53-, és Flying Roar-t 2-szeres oddszért. 

 

Ascot - 6. futam

Neverland a nap második nagy favoritja. Eddigi 2 hivatalos indulásából 2-szer nyert, legutóbb itt, 23 napja másfél testhosszal verte a mezőnyt. Holnap a legkönnyebb lesz a mezőnyben. Győzelmére 3,25-szörös oddszon fogadhatunk.

Helyezettre várom még Ideal Image-t 2,88-, és Delicacy-t 1,73-szoros pénzért.

 

Ascot - 7. futam

A 16 induló közül többen is esélyesek a győzelemre, így arra nem is tippelnék. Helyezettre várom Lucky Street-et 1,62-, Senso-t 1,91-, és Chantski-t 1,67-szeres oddszért.

 

Ascot - 8. futam

Illuminated a nap harmadik favoritja. 16 napja nyert itt, és remek formában érkezik. William Pike lovagolja majd holnap, és a könnyű súlyával ismét nyerhet. Erre a bet365.com fogadóoldalon 4,25-szoros szorzón fogadhatunk.

Helyezettre várom még Evening Rose-t 2,1-, és Military Might-ot 2,8-szoros oddszért.

 

C F Orr Stakes

Holnap rendezik meg a C F Orr Stakes versenyt Caulfield-ben, amely Group 1-es futam révén 400 ezer dollár összdíjazású. 

A 15 induló közül nehéz kiválasztani az esélyes lovakat, de én egy meglepetéshelyezésre számítok. Indul a futamban Real Love is, aki Ascot-ban csillogtatta tehetségét eddig, hiszen 13 indulásából 5 első, 4 második, 2 harmadik helyet szerzett. Mivel nem nevezett még ilyen nagy versenyen, majdnem a legkisebb súllyal indul, és véleményem szerint akár még dobogós is lehet, ha remek hajráját bevetik. Grant Williams lovagolja holnap Adam Durrant lovát, és mindent megpróbál kihozni ebből a remek telivérből. Arra, hogy Real Love a dobogón végez a bet365.com fogadóiroda 4,33-szoros pénzt fizet.

Helyezettre várom még ebben a futamban Dissident-et 1,62-, és Java-t 2,65-szörös oddszért.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,