Ausztrál lóverseny tipp - vasárnap

2014-12-27
Ha, szombat akkor Ascot, és ha Ascot akkor garantált nyeremény! 22 lovat említettünk,11 ló helyezett lett, 3 nem indult, és a 8 futamból 5-nél írtunk a győztes lóról. He or She legnagyobb esélyesként simán nyerte futamát. A vasárnapi futamok közül Bunbury-vel foglalkozunk.

 

Bunbury - 1. futam

She's a Virtue eddig mindössze egy futamon indult, akkor 2. lett. Viszont indult 2 tesztfutamon is, ahol az egyiket nyerte, a másikon második lett. 13 napja Pinjarra-ban lett 2.

Helyezettre várom még Gangster of Love-t, és That's Awesome-ot.

 

Bunbury - 2. futam

Vital Lass eddigi élete során mindössze 2 futamon indult, és egy 2. helye van. Most közepes súllyal indul, helyezettre mindenképp jó lehet. Legutóbb 7 napja Narrogin-ban lett második.

Helyezettre várom még Do You Do-t és Binky Toy-t.

 

Bunbury - 3. futam

A két legnagyobb esélyes ló nem indul végül ezen a futamon. Így Misshonorable a favorit. 4 indulásából 2 helyezést szerzett, ráadásul itt, Bunbury-ben. Legutóbb 6 napja lett 3.

Helyezettre várom még Unconventional-t és Boys Business-t.

 

Bunbury - 4. futam

Military Ruler az egész versenynap legnagyobb favoritja. Eddigi 4 indulásából 3 helyezést szerzett, egy győzelemmel. Legutóbbi 2 futamát Ascot-ban teljesítette, egy 2. és egy 3. hellyel zárt.

Helyezettre várom még Fairpack-ot és Ethernal Secret-et.

 

Bunbury - 5. futam

Solheim idei 13 futamán 7 helyezést ért el. Ami viszont fontosabb, hogy mindegyik futamát itt helyben, Bunbury-ben teljesítette. Legutóbb 6 napja nyert.

Helyezettre várom még Lady by Chance-t és Regimental Pride-ot.

 

Bunbury - 6. futam

Egy nagyon kiegyenlített futamról van szó, nem is nagyon írnék semmit, hiszen gyakorlatilag a 12 induló ó közül 10 esélyes.

Helyezettre várom Because I Sad-et, Zaba Zaba Doo-t és Military Might-ot.

 

Bunbury - 7. futam

My Ava idén 9 indulásából 4 helyezést szerzett egy győzelemmel. Legutóbb 6 napja futott itt, akkor sajnos csak a 13. lett. A távon 4 indulás, 2 helyezés a mérlege.

Helyezettre várom még Ship Rock-ot és Musark-ot.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,