Ausztrál lóverseny tipp - szombat

2014-12-26
Egy elég vegyes nap után szombaton ismét Ascot, és innen hozzuk a tippeket!

 

Ascot - 1. futam

Dragonlead a legnagyobb favorit a mezőnyben. Idei 7 indulásából 3 helyezése van, 2 győzelemmel. Legutóbb 16 napja futott itt, és nyert. A legnehezebb lóként indul a futamon. A távon 2-szer indult, 1-szer nyert. A már többször említett Adam Durrant tréningezi.

Helyezettre várom még Dabang-ot.

 

Ascot - 2. futam

Madam Sass idei 11 futamából 8 helyezést ért el, ebből 4 győzelmet szerzett. Ezen a távon 9 indulásából 8 helyezést ért el. A legnehezebb lóként indul a futamon. Legutóbb 9 napja futott itt, akkor 2. lett.

Nightingale Road idén szintén 11 futamon indult, és szintén 8 helyezést ért el, igaz csak 3 győzelmet szerzett. Legutóbb 20 napja futott itt, akkor 3. lett.

Helyezettre várom még Foxalicious-t.

 

Ascot - 3. futam

Brackets idén és karrierje során is csak 3 futamon indult, de abból 2-t megnyert. Legutóbb 16 napja futott itt, akkor is nyert. A távon 2 indulásából 2 győzelem a mérlege. Szintén Adam Durrant tréningezi.

Madassa eddig 2 indulásából 2 helyezést ért el, 1 győzelemmel. Legutóbb 6 napja futott itt, akkor 2. lett.

 

Ascot - 4. futam

A futam, és az egész versenynap legnagyobb favoritja He or She. Idei 7 futamából 6 helyezést ért el, 5 győzelemmel. Gyakorlatilag Ascot-ban versenyez csak, itt szerezte a győzelmeit is. Legutóbb 13 napja indult és nyert. A távon 2 indulás, 2 helyezés.

Helyezettre várom még Rebelson-t és New Time-t.

 

Ascot - 5. futam

Belle La Vie idei 4 indulásából 3 helyezést ért el, 2 győzelemmel. Legutóbb 16 napja futott itt, és nyert.

Helyezettre várom még Star Bay-t és Shrewd I Am-et.

 

Ascot - 6. futam

Need a Lift eddig idén 14 futamából 6 helyezést ért el, de még így is az egyik legjobb ló a mezőnyben. Legutóbb 6 napja futott itt, akkor csak sajnos 6. lett.

Helyezettre várom még November Red-et és Zeldspiel-t.

 

Ascot - 7. futam

Helder The Painter a favorit ebben a futamban. Idei 6 indulásából 4 helyezést ért el, utolsó 4 ascoti futamán mindig helyezett lett. Adam Durrant tréningezi.

Helyezettre várom még Stock Trader-t és Diversicolor-t.

 

Ascot - 8. futam

Testy Sue idén 10 futamon indult, 5 helyezést ért el. Ascot-ban van már egy ideje, itt 3 futamából 3 helyezést ért el. Legutóbb 9 napja nyert.

Helyezettre várom még Singing Skies-t és My Sister Lil-t.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,