Ausztrál lóverseny tipp - kedd

2014-12-22
A tegnapi nap ismét 23 lovat emeltünk ki, 2 ló nem indult, 12 ló helyezett lett, és a 8 futamból 5-nél említettük a végső győztes lovat.
Kedden szegényes a kínálat, mi Wagga-val foglalkozunk. Szerdán Ascot-ban is lesz verseny, holnap csak azt a helyszínt elemezzük.

 

Wagga - 1. futam

Sweetly Gliding 5 versenyén 2 helyezést ért el, de még nem nyert. Legutóbb 16 napja futott itt, akkor 2. lett. Esélyes a helyezésre.

Fund Trader a másik esélyes ló, ám mindössze 2 indulás van, igaz abból 1-et nyert. Legutóbb december 13.-án futott egy tesztfutamon, ahol 3. lett.

Helyezettre várom még High Opinion-t.

 

Wagga - 2. futam

Superior Command idén 15-ször állt rajthoz, de csak 5 helyezése van. Legutóbb 24 napja futott Wodonga-banm ott csak 10. lett. Azelőtt 4 versenyén sorban helyezett lett. Ezen a távon 5-ször indult, és 4 helyezése van.

Where's Scotty idén 7-szer indult és 3 helyezést ért el. Legutóbb 11 napja 7. lett. Ám ennek ellenére én helyezettre várom.

 

Wagga - 3. futam

Fire the Musket a legmagasabban rangsorolt ló a mezőnyben. 5 indulásából mindössze 2 helyezés, de sokszor volt 4. is. Legutóbb 11 napja lett 4.

Helyezettre várom még Rusty's Delight-ot és Obvious Twist-et.

 

Wagga - 4. futam

Tiger Eyes idei 6 indulásából 5 helyezést ért el. A legkönnyebb lóként esélyes a helyezésre. A távon egyszer indult, és nyerte is.

Ski Angel idei 7 indulásából 5 helyezést ért el. Szintén esélyes a helyezettek egyikére. A távon 8-szor indult, és 6 helyezést ért el.

 

Wagga - 5. futam

Smiling at Shadows idei 9 indulásából 4 helyezést ért el, de még nem nyert. Legutóbb 8 napja Canberra-ban 6. lett. Az egyik legkönnyebb lóként könnyen beérhet az első 3-ba.

Helyezettre várom még Judge Doom-ot és Escarpment-et.

 

Wagga - 6. futam

Pintupi idei 9 versenyéből 4 helyezést ért el úgy, hogy 3 győzelmet is szerzett. Utolsó 2 versenyét itt teljesítette, mindkétszer 4. lett.

Igazán egyik ló sem emelkedik ki a mezőnyből, úgyhogy nem is nagyon írnék róluk, de helyezettre várom még Merveille-t és Sparkling to Win-t.

 

Wagga - 7. futam

Gunner idén 12 futamából 7 helyezést ért el, köztük 3 győzelmet is. Legutóbb itt futott 32 napja és nyert is.

Grand Allowance idei 7 futamából 4 helyezést ért el. Legutóbb 9 napja Albury-ben lett 2.

Helyezettre várom még Yet to be Convicted-et.

 

Wagga - 8. futam

A 15 induló ló közül nagyon nehéz megtippelni még a helyezettek nevét is.

Ide sem írok indoklást, mert nagyon kiegyenlített a mezőny, de helyezettre várom No Luck Need-et, Flaming Aces-t, és Fair Call-t.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,