Ausztrál lóverseny tipp - január 11., vasárnap

2015-01-10
Ascotban 23 lóról tettünk említést, 15 helyezett lett, és a 8 futamból 5-nél írtunk a végső győztes telivérről. Sajnos a nap legnagyobb favoritja Sujet még csak helyezett sem lett. További szomorú hír, hogy a gold coast-i 2 millió dolláros futam lovai közül egyik sem lett helyezett.
A vasárnapi futamok közül Pinjarra-val foglalkozunk.

 

Pinjarra - 1. futam

Little Sincero idei 5 futamán 3 helyezést ért el, de még nem nyert. Legutóbb 6 napja futott itt, akkor harmadik lett. Ezen a távon még nem indult.

Helyezettre várom még Klondike Lad-et és Key Black-et.

 

Pinjarra - 2. futam

Mambokadzi még csak tesztfutamokon indult, de legutóbb októberben nyert egyet Lark Hill-ben. Nagyon alacsony súllyal indul, esélyes a győzelemre is.

Helyezettre várom még Talon Strike-ot és Ichiro San-t.

 

Pinjarra - 3. futam

Nat The Fyfe eddig mindösszesen egy futamon indult 26 napja Ascot-ban, de akkor csak 4. lett. Ám a többi közül ez egy kimagasló eredménynek számít, hiszen a többi ló közül nagyon soknak ez az első hivatalos versenye, vagy nagyon rossz formában vannak.

Helyezettre várom még Classy Cat-et és Granlarado-t.

 

Pinjarra - 4. futam

Shotgun eddig 1 futamon indult, és rögtön harmadik lett. Ez 6 napja történt itt, Pinjarra-ban. A harmadik legnehezebb lesz a mezőnyben. A távon még nem indult.

Helyezettre várom még Jaspara-t és Galaxy Son-t.

 

Pinjarra - 5. futam

Paddy idén mind a négy futamából helyezést ért el. Legutóbb 24 napja Ascot-ban lett harmadik. Ezen a távon még nem indult.

Helyezettre várom még Starkle-t és Hussarik-ot.

 

Pinjarra - 6. futam

Friarpak eddig idén 14 futamából 7 helyezést ért el, 2 győzelemmel. Legutóbb 13 napja Bunbury-ben nyert. A távon 3 indulásából 3 helyezése van.

Dobogóra várom még Star of Husson-t és Run for Rum-ot.

 

Pinjarra - 7. futam

She's a Virtue a nap legnagyobb favoritja. Eddigi mindkét indulásából helyezett lett, legutóbb 13 napja Bunbury-ben nyert is. 

Helyezettre várom még Peggy's Kitten-t és Our Cheerleader-t.

 

Pinjarra - 8. futam

Highly Secret idén 12 indulásából 5 helyezést ért el, de csak egyszer nyert. Legutóbb 14 napja Ascot-ban lett második. Adam Durrant lova és most újra William Pike lovagolja, így egy dobogós helyezésre nagyon is esélyes.

Tranquilla Sunrise szorzóját nem értem. Brett Pope lova mindhárom eddigi pinjarra-i fellépésén helyezett lett. Legutóbb 6 napja lett harmadik.

Helyezettre várom még Touch the Net-et.

 

-druzsinlaci-

Címkék: lóverseny, tipp,