Átverte a férjét, hogy nyert a lottón – majd tényleg nyert!

2018-09-20
Egy nő 1 millió angol fontot nyert az EuroMillions lottón – három héttel azután, hogy azzal szédítette a férjét, hogy megnyerte a jackpotot.

 

A 28 éves Charlotte Peart úgy érezhette magát, mint a fiú, aki farkast kiáltott, mikor felhívta a férjét, Daniel-t, hogy elmondja neki, hogy nyert a lottón, és az nem hitt neki.

 

A kárpitosként dolgozó Daniel épp munkában volt, mikor izgatottan hívta Charlotte, hogy nyert a lottón – a férfi azonban nem hitt neki, mert már kétszer átverte ezzel. „Most nem tudok beszélni, szerelmem” – mondta, és átadta a telefont a testvérének.

 

Pedig ezúttal tényleg igaz volt: Charlotte öt számot eltalált az EuroMillions augusztus 28-i sorsolásán. „Egyátalán nem hittem el neki, mert szeretjük egymást ugratni.” – mesélte Daniel. Csak akkor hitte el, hogy tényleg igaz a hír, mikor Charlotte küldött neki egy képernyőképet a nyereményről értesítő üzenetről. 

 

 

A háromgyermekes házaspár azt tervezi, hogy vesznek egy nagyobb birtokot abban a városban, ahol jelenleg is élnek, Whittlesey-ben, Peterborough közelében, mert szeretnék, ha mindegyik gyereknek külön szobája lenne. 

 

A házaspár egyébként még a középiskolában ismerkedett meg, öt éve házasok, és az asszony az egyik online lottózónál meglévő játékosi számlájának utolsó 1,50 fontjából vette a két EuroMillions szelvényt, melynek egyikével aztán nyert.

 
A legnagyobb összeurópai lottójáték, az EuroMillions egyébként most pénteken, szeptember 21-én különleges Szupersorsolást tart, melyen a főnyeremény 130 millió euró, azaz 42 milliárd forint lesz!
 

A játék szabályai értelmében a játékosoknak 50 főszámból kell kiválasztaniuk 5-öt, és 12 plusz számból még 2-t. A jackpot mind az 5+2 szám eltalálása esetén jár (a szelvényvásárlás helyén ráadásul adózni sem kell utána), de már két főszám eltalálásáért is fizetnek valamennyit. 

Az EuroMillions-on természetesen nem csak a játékot szervező tíz ország állampolgárai vehetnek részt, és az online lottózóknak köszönhetően már utazni sem kell egy-egy szelvény beszerzéséhez. Ezekben az online lottózókban (pl. TheLotter), egy kis felár ellenében bárki megveheti a szelvényét, de a Lottolandnél például arra is van lehetőség, hogy a kihúzott számokra szelvény nélkül fogadjunk. 

 

EuroMillions szelvény vásárlása a TheLotter oldalán

Fogadás az EuroMillions számaira a Lottoland oldalán

 

Címkék: euromillions, lottó,