Atletico Madrid - Real Madrid: Érzelemdús derbire számíthatunk

2019-02-08
A héten 'a mindkét csapat lő gólt' tippjeink nagyon ültek, de jól bevált 'szokásunkon' egy meccs erejéig mindenképp változtatunk. Más kérdés, hogy a BtTS egyébként az Atleti Real Madrid meccsen is jöhet.

Atletico Madrid - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 6,5 felett

Unibet odds: 1,45

Kezdés: szombat, 16:15

 

A Real Madrid a gázpedálra lépett, az Atleti meg nyomott egy satut a Betis elleni meccsen. Így mindössze két pontra csökkent a két madridi rivális között a különbség, ha a Real nyeri a derbit, meg is előzi az Atleticót. Őszi meccsük nem hozott gólt, egyik fél sem volt nagy formában, bár a Lopetegui-féle Real Madrid igazából sosem volt formában. Szegény Lopetegui mindenképp 2018 egyik legnagyobb vesztese, de ez nem tartozik ide, közvetlenül semmiképp.

Azóta magához tértek a Blancók, kiheverték Zidane és Ronaldo távozását, és Solarival is megindult a szekér. A csapat a legjobb szériáját futja ebben az idényben, most mindenki bizakodó lehet. Szomorkodni az Atleti fanoknak sem kell, bár nagyobb lenne a boldogság, ha a csapat megverte volna a Betist.

Morata debütálása nem sült el jól, előtte zsinórban 19 meccsen át veretlen volt a 'tico, jött Morata, egyből egy zakó. Persze nem az ő hibája, és ha netán győztest szerezne majd a derbin, na akkor egyből hőssé válna az Atletinél. Morata egyébként is haragszik a Realra, mostoha gyerekként kezelték, kétszer passzolták el, amit nehezen emésztett meg. Pedig sok fontos gólt szerzett ő a Királyiaknál, mégsem becsülték meg igazán. Az egészen biztos, hogy ezen a meccsen mindent bele fog adni, és az is biztos, hogy könnyen túl is pöröghet. Persze, ha Diego Costa vállalja a játékot, nekünk az a tipp szempontjából még jobb, hisz ha lapokról van szó, ő elsőként jön szóba egy derbin.

Ősszel 7 sárgát mutatott fel a játékvezető, erre most is jó esély van. Javier Estrada Fernandez vezeti a találkozót, kegyetlen formában van, ami a lapokat illeti. Utolsó két találkozóján, amit fújt, felmutatott4 pirosat és 18 sárga lapot. Annyira 'színes meccset' mint a Valencia-Getafe Copa del Rey találkozó volt, ritkán lát az ember. Ha Diakhaby és González piros lapjait kivesszük, akkor is kiosztott 13 lapot a spori, ami azért brutális mennyiség.

Szóval benne bízhatunk, és bízhatunk Ramosékban is. Godinék sem lesznek puhábbak, szóval szikrázó ütközetre számíthatunk. A Real Madrid ráadásul a Barca elleni Clásicó után játszik egy derbit, azért a fáradtságnak biztos lesz hatása a találkozóra. Az, hogy fizikálisan és talán fejben is fáradtabbak lesznek Modricék, további lapokat eredményezhet a Blancók oldalán. De nem győzzük hangsúlyozni, Simeone csapatát sem kell félteni!

Címkék: sportfogadás, tipp,