Atletico Madrid - Real Madrid: Bízunk benne, hogy Courtois nem fog unatkozni

2019-09-28
Szombat este rendezik az Atletico Madrid- Real Madrid derbit, minden szem a spanyol fővárosra szegeződik.

Atletico Madrid - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: Atletico Madrid lövéseinek száma 12,5 felett

Unibet odds: 1,85

Kezdés:  2019.09.28. 21:00

 

A madridi derbit megelőzően mindkét együttes dobogós, a vesztes viszont biztosan lecsúszik onnan. A győztes csapat viszont nagy előnyt építhet ki magának, főleg ha a Barca pontokat hagy a Getafe otthonában.

José Luis González González játékvezető lesz a 'sípmester', nehezen kiszámítható. Legutóbb a Leganés-Bilbao meccset egy sárgával lehozta, előtte a Betis-Getafén  sárga mellett két piros lapot is felmutatott. Valahol persze a kettő között az igazság, nem reális spanyol bajnokin az egy sárga, de a Betis-Getafén látott ámokfutás is ritka.

Az Madridi Derbi viszont más, itt azért egy játékvezetőnek észnél kell lenni. A tűrőképesség határát picit ki kell tolni, de azért fogni kell gyeplőt. Ha egy játékvezető az elején nem mutat fel egy-két lapot, a játékosok hajlamosak azt hinni, hogy itt akkor mindent lehet. Márpedig amikor pályán van Partey, Saul Diego Costa meg Sergio Ramos és Casemiro, ott nagyon könnyen jöhet a kiállítás.

Nincs is rá nagy szorzó, de ne lepődjünk meg rajta. Egy ilyen hőfokú meccsen azért simán benne van, hogy többen túlpörögnek, és lazán jöhet a kiállítás. Thomas Partey lapjában lehet érték igazán, ami a játékosok lapjait illeti, 2,40-ért azért megéri fogadni rá. Ütköző-labdaszerző játékosként szinte elvárás tőle a lap egy ilyen meccsen, mint ahogy a másik oldalon Casemirótól is.

Ami a statisztikai tippeket illeti, az unibet folyamatosan bővít a kínálatán. Mi a most meglévő opciók közül az Atletico kaput eltaláló lövései 12,5 felett tippet néztük ki. Az Atletico szereti befejezni a támadásait lövéssel. Egy fázisú támadásokat vezet, és azokat próbálja befejezni, hisz jó esetben a lövésből gól van, rosszabbik esetben akár szöglet, vagy ha az sem, akkor mellé megy a löket, és legalább nincs kontra.

Egyébként is jó formában van az Atleti ebben a tekintetben, legutóbb a Celta elleni gól-nélküli 0-0-ás meccsen 20 lövést küldött kapu felé, míg előtte a Juve elleni BL-meccsen 17 lövést jegyeztek fel a statisztikusok. Nekünk most 13 is elég, hazai pályán azért erre jó esély van.

A Real Madrid sebezhető, bár utóbbi két meccsén nem kapott gólt, most meglepő lenne, ha megúszná. De nekünk nem feltétlenül kell a gól, sőt talán jobb is, ha a gólt a Real lövi, nekünk minél több Atleti-kísérlet kell, aztán hogy a löket kaput talál, vagy mellé megy, ilyen szempontból irreleváns.

Címkék: sportfogadás, tipp,